ikea'dan 2,5 yıl önce aldığım koltukların kılıflarını lacivert kumaş boyası ile boyamak istiyorum. boyanır mı sizce yoksa mahveder miyim




 

boyanmaz, dalgalanmalar olur. sürekli kullanılacağı için seni de boyar,bölgesel olarak renk açılmaları olur. kaplayabilirsin, bu koltuğu kaplamak çok kolay görünüyor. kumaş ve koltuk zımbası yeterli olacaktır.

denef

Olmaz o is kardes. Dosemeleri degistir hosuna gitmiyorsa, boya isi olmaz. Hosaf olur. Ise yaramaz bir kumasta dene mesela ne ciktigini gor ortaya.

stavro

Kumaşın cinsi önemli şayet pamuklu ise boyanır. Kumaşın ağırlığı önemli, benim solan yer yer dalgalı lacivert montu boyadım çamaşır makinesinde. Ve eşim inanamadı hiç bir ton farkı yok. Bir paket toz boya 200 Gr kumaş boyuyor, sen kumaş ağırlığa göre hesaplayıp makinesiye atacaksın. Boyanın ismi Viktorya buda boyadıgım mont ışık ters kaldı ama mont gerçekten mükemmel oldu
eksiup.com

Fritz-X

kılıf çıkıyorsa fritz'in dediği gibi boyanabilir ama yine kılıf çıkıyorsa yine ikea'dan koltuğun modeline uygun kılıf satın alabilirsin. koltuğu kendin kaplamanı tavsiye etmem, bundan daha basit olan koltuğu bile döşemeciye verdik, çünkü pot yapabilir elin alışık değilse. ama döşemeciler de ucuz değil, belirteyim.

pasp
1

mobil görünümden çık