Dolar 7.5’u görünce büyük esnafı küçük esnafı hiç vakit kaybetmeden salisesinde paldır küldür 7.5’un üstünde değerlerle zamlar yaptılar ama dolar 5.5 olunca ne indirim var ne başka bir şey? Dolar imkansıza yakın ama diyelim ki 3 ün altına indi yine de piyasa 7.5 da mı kalacak daima? Memuru, işçisi yılbşından önce zam almazken bunlar kendi evlerine gelecek elektrik zammını bile bahane ederek zam yaptılar.




 

Düşmez, düşecek olan şey artırdıkları faizler olur.

angelus

esnaf bunu sevdi (thumbs up)

esnaf denilen adam müşteriyi hangi yollarla öpebileceğini devamlı araştıran bilim adamıdır. Çoğunun bu konuda phd'si vardır. intihalsiz tez sunarlar.

binder dandet

ÜFEnin birkaç ay düşük seyretmesi ve kurun düşüş trendinin devamı için güven oluşursa biraz düşme gözlenebilir. Ancak, herkes fırtınanın büyüğünü ve batanları gördüğü için fiyatları kendileri için güvenli buldukları yere sabitlemeye, belki kayıp yaşadıkları özsermayelerini arttırmaya çalışacaklar. Enflasyon dolayısıyla verecekleri zamlar da maliyetlerin düşmesini engelleyecek. Hasar bir, iki ayda giderilemeyecek kadar ciddi. Tasarrufları ona göre belirlemeye bakmalıyız.

fermiparadoksu

Almayi birakirsaniz duser. Blackfriday 11.11 gibi seylere kapilmayin tersten gorsunler.

acemi

lütfen anne baba gibi aile büyüklerinize sorun. hayatları boyunca bu ülkede herhangi bir şeyin fiyatının uzun süreli düştüğünü görmüşler mi?

mayday

Ben dolarin 5 bile olacagini dusunmuyorum birak 3'u

Traveller

düşüş kalıcı olursa fiyatlara yansır. yoksa yansımaz.

düşüş kalıcı olacak gibi değil.

babilbaligi

Bence bu mantık yanlış. Üfe aylardır alarm veriyor ek olarak dolar da artınca maliyetler arttı ulaşım+elektrik doğalgaz vs... dolar da üstüne cilası oldu dolar maliyeti olanlara... birde zaten 3 ay sonra maaşlara zam gelecek, niye fiyatlar düşsün? Elle tutulur tek sebep yok düşmesi için.

patos64
1

mobil görünümden çık