[q]
(6) 

Erkek saç bakım

katunca #1317832
ŞAMPUAN harici kullandığınız krem, yağ, maske vs var mı? Varsa hangi markanın? Kadın ürünleri kullandığınız oluyo mu? Kullandıysanız saçınıza hiç zarar verdi mi? (Özellikle kıvırcık saç ama düzse de yazın)




 

saç besleyici kremler kullandığım oluyor. maske kullanmışlığım yok ki zaten çoğu saç bakım şeyleri kadın ürünü oluyor genelde erkekler pek ilgilenmediği için o ürünleri almak zorunda kalıyorsunuz. zarar verdiğide olmuyor sonuçta saç saçtır. tony&guy ürünlerine bakabilirsiniz.

wonnka

Hic sampuan kullanmam, sadece sac kremi, Pantene'in sac dokulmesini engelleyen sac kremi var. Yaz kis her gun en az 1 kez dus aldigimdan sacim yipraniyor.

Traveller

uzun, kıvırcık, kalın telli. sadece zeytinyağlı veya beyaz kalıp sabun kullanıyorum. başka bir şey kullanma ihtiyacı hissettmiyorum.

d e j i n

dejin +1

zeytinyağlı yeşil sabun kullanıyorum.

yüzüm içinse vs daha farklı şeyler kullanıyorum.

bu arada saçlarım aşırı yağlı ve ince telli.

buna rağmen her gün saçımı yıkamıyorum kimseye de her gün yıkamasını tavsiye etmem

tamamhosdiyonda

saç kesimi bilmem kaç yüz tele olan taşaklı kadın berberlerinden bir öğrencim saçın haftada en fazla 2 defa şampuan veya sabunla yıkanması gerektiğini, diğer zamanlarda sadece su ile yıkanmasını söylüyordu.
şampuan ve sabunun çok sık kullanılması saç derisinin yağ oranını bozduğundan hem deriye hem saça zarar veriyormuş. bu da ek bilgi olsun.

d e j i n

redist keratin yağı kullanıyorum.

sir gawain
1

mobil görünümden çık