Merhaba,

Cuma günkü Galatasaray-Fenerbahçe maçına gitmek istiyorum. Daha önce hiç maça gitmedim, bu işleri bilen arkadaşım da yok. Pasolig falan da yok.

Kombine falan devrettiklerini görüyorum. Bu iş nasıl oluyor, devreden kişiye parayı verince o bana ne veriyor? Kart mı? Kartın üzerinde farklı isim yazması sorun olmuyor mu?

 

Selam, öncelikle Passolig başvurusu yapman gerekiyor, hangi takımın maçına gideceksen o takımın kartını al. Farklı takımın kartınıda alabilirsin ama gerek yok. Kartın sana teslim olması yetişmeyebilir ama gişeden tek kullanımlık Pass kart alıyorsun ya da mobil uygulamadan qr kod ile giriş yapabilirsin sorun olmuyor.

Kombine devretme işlemi de T.C. kimlik numaranı veriyorsun devri yapacak kişiye o size devrediyor bileti. Sistem de gözüküyor zaten bilet sizin üzerinizde olarak.

Not: Kombine devir olaylarında dolandırılma sorunları çok oluyor, dikkat edin.

Bir şey daha ekleyeyim, stad alanında internet çekmiyor genelde ben mobil uygulamaya giremediğim için qr kodu okutamamıştım gidip tek kullanımlık pass kart aldım o yüzden geç girmiştim maça, aklında olsun.

lana del rey
1

mobil görünümden çık