Hangisini daha iyi? Ya da hangisini önce izlemeliyim diyelim:)




 

Ben Oz'cuyum, Oz diyorum.

angelus

İkisini de izledim. Oz'u 3 kez izledim. The Sopranos'u çok beğendim ama tek seferi yeterli buldum. Her ikisi de çok kıymetli diziler ama Oz, The Sopranos'u şöyle rahat 5 kere falan döver. Net.

gonion

oz.

brkylmz

Oz

giovanne

Sopranos u henüz bitirmedim ama Oz diyorum. İkinci kez izlemek istediğim tek dizidir.

Amaranta ursula

sopranos

caletti

Oz

eazy

bence the sopranos. oz'un finalini izledikten "eh bu da bitti işte" dersin ama the sopranos'da donmuş şekilde ekrana bakar, hemen internette araştırmalar yaparsın. diğer insanların fikrini duymak istersin. kitabı bile var: the sopranos and philosophy

bir sevgi faresi jamal

oz en efsanesi ama, the sopranos ve the wire'ı izledikten sonra izlense bence daha iyi olur. ilk iki dizide suç dünyası ve suçluları izliyoruz hep. oz'da da bu suçluların hapishane sürecini izlemiş oluyoruz.

spirit crusher

the sopranos bence. the sopranos psikolojik the oz sosyolojik çıkarımlar yapabileceğin diziler. ona göre de karar verebilirsin.

yeteramadenedimherseyi

kıyaslanmaz sopranos tabi ki, çok daha ciddi edebi bir eser istiyorsan tabi, sopranos televizyonun altın çağıdır.

bananastand
1

mobil görünümden çık