[q]
(6) 

Mobil Internet

Mehmet Ersoz #1314612
Merhaba

Ozellikle maclari izliyorum cepte ve bilgisayarda. 10GB yetmiyor. Fiyat performnas ve GB olarak en iyi tarife ve operator hangisidir acaba?

Bir de acaba sim card yerine data hatti mi alsam acaba?

Saygilar

 

şuan hangi operatördesiniz?

mr.goodcat

Türk Telekom Prime 15GB tarifesi, 47TL. Hali hazırda Türk Telekom’lu olmama rağmen sırf bu kampanya için yeni hat aldım.

Tavsiye ederim.

Edit: Renkli Prime 15GB

lana del rey

turkcell

Mehmet Ersoz

selfy sarı paket var 10gb internetli. numara taşımada 29 tl fiyatı var. ona geçebilirsiniz (faturasız) yetmezse ek paket alırsınız. veya prime tariflerine geçersiniz. en uygunu turk telekom.

mr.goodcat

Telekomun "sil süpür" diye bi uygulaması var mobil uygulamasinda, her perşembe günü yenileniyor. Bazen oradan günlük ya da haftalık ekstra İnternet falan kazandırıyor. Sorunuza tam cevap değil ama geçiş doneminde isinize yarayabilir. Haftada bir kez, yoğun Maç izleyeceğiniz günden bir gün once şansınızı denerseniz, belki denk getirebilirsiniz. (:
Ölme eşeğim ölme derseniz de haklısınız (:

aksiyom

vodafone red20 kullanıyorum. 20gb internet var. artı youtube ve instagram bedava. maçları instagramdan izliyorum. canlı yayınları youtubedan. şuanda da fazla internetim olduğu için telefonu modem olarak kullanıp duyuruya giriyorum.

trajikomix
1

mobil görünümden çık