
biosa girmeyi denedin mi? del tuşudur genelde. Giremiyorsan eğer bir şeylerin kızarmış olması olasılığı yüksek.
Ne yapacaksın peki? cihazın harddiskini söküp başka bilgisayara takıp doc dosyanı kurtacaksın. Bundan sonra da onedrive ya da google drive kullanacaksın.
ps: içine harddisk takılan cihazların fiyatı 40 tl civarıdır. Direkt external yapar hdd yi..
Saygılarımla.
binder.


Ekrana hiçbir şey gelmiyor, bios ekranına ulaşamıyorum. Drive kullanıyorum ama 1 aydır evimde internet olmadığı için otomatik yedekleme kapalıydı haliyle. Durduk yere olması canımı sıktı, okulda da zaten güç tasarrufu modundaydı şarjım bitmesin diye, işlemciyi hiçbir şekilde isteyerek zorlamadım yani. Teşekkürler.


Güncelleme : sinirlenip iki tane vurdum sertçe, düzeldi. Şiddet her kapıyı açıyor cidden, saygılar.


olanlar hayra alamet değil yedeklerini al laptop garanti vs bittiyse içini açıp ram girişleri ve hdd girişlerini kontrol et gevşeme olabilir. vurunca düzelen bir şey ise muhtemelen gevşeyen bir giriş vs vardır.
