[q]
(1) 

Melisa Kesmez

dento #1314135
Hiçbir yazdığını okumadım bu kadının. Twitter'da sürekli kitaplarının kapaklarıyla karşılaşıyorum. Sel Yayıncılık'ın sayfası zaten durmadan gözümüze sokuyor son zamanlarda Nohut Oda'nın kapağını ama başkaları da bolca alıntı paylaşıyor ya da öneriyor kitaplarını. Önerenlere de bakıyorum, edebiyatla ilgili tipler. Hani öyle Pucca, Nilgün Bodur okurları gibi değiller pek.
Sormak istediğim şu: Kitaplarının hakikaten edebi değeri olduğunu düşünüyor musunuz yoksa reklamı mı iyi yapılıyor? Ünlülerden, yayıncılardan arkadaş çevresi geniş de onlar mı pompalıyor kitaplarını?
Soracağına al oku kendin gör diyeceksiniz fakat hakikaten fazla pompalanmış bir yazarsa vaktimi ve paramı harcamak istemem boşuna.
Teşekkürler.

 

içeriden bilgi vereceğim. sel yayıncılık'ın genel yayın yönetmeni bana melisa kesmez'in yazdıklarının edebi bir değeri olmadığını ama kolay okunduğu, günlük yaşam ve ilişkilere dair ayrıntılar/tespitler falan içerdiği için bastığını, insanların bunu sevdiğini söylemişti. bu konuşma nasıl oldu dersen, ben zor okunan ve biraz deneysel bir dosyamı götürmüştüm kendisine.

ben kadını hiç okumadım bu arada, okumayı da düşünmüyorum.

fleur du mal
1

mobil görünümden çık