Başlık: Otobüste gördüğüm kızla tanışmak istiyorum
Duyuru: Okula giderken genelde ayni saatlerde olursa sabah, karsilasiyoruz. Kız çok tatlı büyük ihtimalle konservatuar okuyor. Elinde keman gitar oluyor bazen, ve benden önce iniyor. Bölümü bilmiyorum, ama takip etmek de riskli, neyse cesur ve konuşma cesareti yok bende. Benden önce otobüse biniyor. Yurtta mi evde mi kalıyor bilmiyorum.



 

O iş yaş. Sonu hüsran.

[GODDARD]

Bu işi 2006 yılında yaptım. Daha doğrusu yapmaya çalıştım. Başarısız oldum. O günden beri otobüsteki hiçbir kızdan hoşlanamıyorum. Yani konuşacak kadar hoşlanamıyorum.

Delay Fuze

Pat diye konuşmaya girip sansini denemen lazim. Yoksa ruyanda gorursun her gece.
Şansını dene, olur ya da olmaz hayat kisa.

stavro

Ne kadar cool olduğuna göre tavır takın. Sonuçta konservatuar öğrencisi. Otobüs bu is icin ideal bir yer değil. İsmini cismini öğrenip sosyal mecradan yürü sonra zaten gerisi gelir. Bazen de zorlamaya gelmez aga.

olaylar olaylar

göz teması kurabilirsen, ama sağlam bir göz teması yani öyle kaçamak değil hafifçe gülümseyerek günaydın de. bunu birkaç defa tekrarla, daha sonra baktın birkaç karşılıklı günaydınlaşmadan sonra kafasını hemen çevirmiyor, ortaya bir iki laf daha at ama garip ve sıkıcı sorularla girme bu konuya:

www.youtube.com

kemanı işaret ederek, x konservatuarda okuyorsun galiba falan de oradan zaten ilgisi varsa o da sana "nerede okuyorsun, ne okuyorsun" gibi sorular sorar. yoksa da evet hehe der önüne döner. orada bırakman lazım gerektiğini anla. bırakmasan bile en azından ondan bir daha adım gelene kadar günaydının ötesine geçme.

toplu taşıma karşı cinsle tanışmak için en sakat yerdir aklında bulunsun. 3-0 geridesin unutma.

proletarier aller lander vereinigt euch

Toplu taşımada ve spor salonlarında karı kıza yazılan tiplerden hiç haz etmem. Ne yapacaksan yap ama çevredekilerin gözüne batma.

hz emreyiz

Cevredekileri kafana takarsan hicbir halt yiyemezsin. Etrsfindakolerin keyfi kacmasin diye sana kismet olacak nimetlerden mahrum olma. 10dk sonra yok olup gidecek insanlari onemsemek mantikli degil pek.

stavro

@stavro teşekkür ederim. Katılıyorum herkes sevgilisi ve eşiyle zaten, aynı iş yerinde veya aynı okulda tanışıyor

darkwizard

Hergün aynı şekilde oluyorsa göz göze gelip gülümsemeye çalış belki onun da sende gönlü vardır. Hangi bölüm falan diye sorarak muhabbeti ilerletebilirsin. Insanlar spor salonunda, barda biriyle tanışmayacak da nerde tanışacak hazret? Reddedilince ısrar edip yavşaklık etmekle aynı şey değil bu.

farabi

Bence önce bir süre göz aşinalığı yarat. Fark etsin yani seni ve ilgini. Gelip konuştuğunda cok garip hissetmez boylece. Tanış yani ne olabilir en kötü

aquarium
1

mobil görünümden çık