[q]
(3) 

Gaziantep Gezisi

tamam #1313926
Haftasonu iki gün boyunca Gaziantep'te olacağız. Araç kiralamayı düşünüyorum ama sizce araç kiralamak gerekli midir gerçekten?

havaalanından merkezdeki otele gidiş için araç güzel. ama bunun dışında aracı tüm gün otoparkta yatıracaksam da üzerine bir de otopark ödeyip saçma bir şey mi yapmış olurum diye düşünmeden edemedim.

yani etrafta arabayla gezilecek yerler varsa gidip görmek isterim, bu yüzden araba düşünüyorum biraz da. hızlı bir tavsiye işime yarar.

Teşekkürler.

 

Merkeze ulaşım için havaş var kişi başı 10-15 arası bir şey. Sadece merkezde takılacaksan ve kaldığın otel merkezde ise hiç gerek yok araba boşuna yatacak. Çünkü görülecek yerlerin hepsi neredeyse yürüyüş mesafesinde. Bir Zeugma müzesi ve Küşlemeci Halil Usta merkeze uzak kalıyor. Uzak dediğimde 7-8 km gibi. Taksiyle gidersin 10 liraya. :) Yakında görülebilecek yer olarak Halfeti var. Yaklaşık 60-70 km gibi bir şeydi.

Dr_Stat

hocam taksi ucuz Antep'te eğer özellikle uzak bir yere gitmeyecekseniz araç kiralamayın

giovanne

ilk gün merkezde olacağız gibi duruyor. havaş'la otele geçip o gün yaya gezeriz. ikinci gün halfetiye geçmeyi planlıyoruz, duruma göre oradayken 1 günlük kiralarız bu durumda. teşekkürler.

tamam
1

mobil görünümden çık