bahsi geçen espri için; eksisozluk.com

ben aslında biraz gülmüştüm. acaba mizah anlayışımda mı bir sıkıntı var?


 

mimik oynamadı bende.

veritaslibertas

gulmedim :(

gulme amaciyla bakmistim bi de

fakyoras

Ne yazık ki, kötü.

deadwampir

Gerçeğe yakın bir hikaye olsa sonu güldürebilirdi, ama başı gerçeğe yakın değil ya, ondan güldürmedi.

John Bloor

Evet, çok kötü.

Amaranta ursula

"osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur" derler ya hani, buna gülenin de öyledir diye düşündürttü beni.

datnet

olmamış ama linç etmeye de gerek yok. biraz naif bir arkadaş olduğun anlaşılıyor sadece :/

not: 97'den beri mizahi içerik tüketicisiyim.

zgrydn

üşüdüm...

silah taciri

ilk denememdi çok fazla vurmayın ameliyatlı yerime geldi.

bence bu ilk ve son olmalı. klişe mizahtan dışarı çıkamıyorum. :/

1milyonliraverselerdeki1milyonuverenadam

bu bana biraz kişisel gibi geldi. bizim bu şekilde saçmaladığımız geyik zamanlarımız var. gülerdim ben. güzeldi falan derdim. hiç bi boku beğenmeyenlere aldırma sen. gül boşver.

baharat

Gülmedim

chitosan

asdjkaldjsds komik bence :D

tute

espri demesek buna.

since1907

bu espriyi cem yılmaz falan yapsa milyonlar güler, yiğit özgür karikatürle anlatsa herkes paylaşırdı. sen ben yapınca olmuyor işte üzülme kardeş.

sekerse tehlike

eksi bastım

basond

Emegine saglik ama olmamis bence de.

superfluid

Soğuk esprilerden. Ama fazla uzun.

arockm

cok zorlama

rentts

Çok hafif gülümsedim ama esprinin kötülüğüne. Zaten soğuk espriler de böyle güldürür.

Delay Fuze

hikayeleştirme daha iyi olabilirdi. bu hali ile vasat.

belkider

gülümsedim sadece.

proletarier aller lander vereinigt euch

gülümsedim

slymene

Espriyi başka yerde görsem öylesine gülümserdim. Şimdi ise eksiyi bastım. Nedeni esprinin komikliği değil; böyle gereksiz espri kasmak için uğraşan entry’ler yüzünden Sözlük kutsal bilgi kaynağından çöpe böyle entrylerin çoğunlukta olmasından döndü. Gülmediğim gibi nalet okudum.

aychovsky

Birine komik bir şey anlayacağını söylersen komik olsa bile komik olmaktan çıkıyor. Hele "Böyle espri yaptım, nasıl?" diyince daha bir değişik oluyor durum. Bunun haricinde, evet, komik değil; tek bir kasım dahi oynamadı.

m e b

@aychovsky sözlükte tutan entryler böyle hikaye türü hafif komik entrylerde yakın zamanlardan aklıma gelen ilk iki örnek life is drunk ve jun misugi. şahsen ben okurken bu iki arkadaşı da beğeniyordum. fakat hikayeleri tamamen uydurmaydı. en azından ben uydurma hikaye yazmıyorum. yazmayı da düşünmüyorum. bu konuda sözlüğün kutsal bilgi kaynağı kısmını kirlettiğimi düşünmüyorum. mesela şöyle bir şey yazdım. eksisozluk.com bence gayet güzeldi. -kendi başımdan geçen bir olayı hikayeleştirmeye çalıştım.- ama bunun yerine sözlükte tutan başlık (bkz: aldatılmak küçük memeli kadının kaderidir).



@m e b siz de bu konuda haklısınız fakat hayatımda daha önce hiç yapmadığım bir şeyi deniyorum. ne yazık ki bunu birilerine sorarak geri dönüşler almalıyım. başka bir yol gelmedi aklıma. cem yılmaz bir hikayeye geçmeden önce bakın bu çok komik derse kendimizi gülmemeye şartlarız. benim espri gayet soğuk olduğu için bundan pek çekinmedim.

1milyonliraverselerdeki1milyonuverenadam

Ozur dilerim, ben gercek bir olay olmadigini ve oylesine yazdiginizi dusunmustum. Basinizdan gecen ya da ailenizin soyledigi gibi bir olay degil de, "Bu kelime bana bunu cagristirdi, ben de kafamdan yazdim" gibi bir izlenim verdigi icin "Cop bu" demistim zaten. Eger, gercekten size boyle bir olay anlatildiysa ve hakkaten boyle de bir anekdot varsa cok sirin bence ama "Bana bunu cagristirdi" tarzinda bir seyse, fikrim sabit.

aychovsky

@aychovsky yok hocam kendimi yanlış ifade ettim. altın oran tamamen geyik bir olay hiçbir gerçekliği yok. geyik gerçek sadece. bunu sadece yapabiliyor muyum denemek için yazdım. diğer linkini verdiğim otostop olay tamamen yaşanmış ve halen yaşanan bir olay. bunun gibi yazmayı düşünüyordum. altın oranı sadece bir deneme olarak düşünebiliriz. :)

1milyonliraverselerdeki1milyonuverenadam
1

mobil görünümden çık