önce bir arkadaşımın eşine mayışını eksik söylediğini öğrendim. merak edip farklı arkadaşlarıma da sordum. yarıdan fazlası farklı söylüyor ya da hiç söylemiyormuş. hadi arkadaş ortamında mayışını söylemezsin, ben de sormam zaten. ayıp. ama ne bileyim, gerektiğinde beraber oral segs eylemine giriştiğin insandan bile gizlemek saçma değil mi? ikili ilişkilerde güven sorunu bu kadar yaygın ve derin mi?




 

Saçmalık...

lcha

3 aylık kız arkadaşından gizlersin anlarım da. Evli adam karısından maaşını gizlerse anlamam aga. Evlilik ekonomik bir ortaklıktır aynı zamanda.

bos gezenin bos ustasi

Hayır tabii ki.

O bilmeyecek de kim bilecek yahu.

chicha

gizlemem ama sorulmadıkça söylemem de.

datnet

Maaşımı bile bilmesine güvenmediğim kişiyle niçin evleneyim? Ne saçma insanlar evleniyor ya arkadaş...

ninotevtidze

gizlemiyorum. samimi olduğum herkese çekinmeden söylerim.

washe

hayır, aynı eve ekmek getirdiğin birinden maaş gizlemek koca bir saçmalık.

evde liyakat kalmamis

oral seks ne alaka? sırf oral yapıyor diye maaş mı söylenmeli?

bazı şeyler gizli/özel kalabilir.

MaNOfTheYear

gizlemem ama sormazsa konuyu oraya getirmem.
Evlilerin saklaması saçmalık.

sopiro

Gizlerim.
Gizli tuttugun seyi gerektiginde aninda aciga cikarabilirsin ama aciga cikmis olan seyi bir daha gizleyemezsin.

stavro

yeri gelince soylerim, durup dururken soylemem.

gizlemem yani

fakyoras

henüz oturmamış ilişkide sevgilimden gizlerim ama uzun vadeli sevgili - evlilikte gizlemem.

damla sakızlı dondurma

Bu soru neden sorulsun eğer birlikte yaşanmıyor ve maddi durumla ilgili birlikte kararlar alınmıyorsa? Ben de bunu anlamadım.

Hiçbir şey gizlemeyi doğru bulmam ama ciddi aşamaya gelmemiş bir ilişkide bu konuların açılmasını yadırgarım.

monogram

hayır kuruşu kuruşuna hepsini doğru şekilde söylerim

basond

ikinci çeyrekte sanırım söylemiştim de niye söylediğimi hatırlamıyorum yani atla deve bişey de değildi şekil yapayım. onunkini de biliyordum ama sorduğumu hatırlamıyorum. böyle işte.

ilkot

@datnet +1

superb

eşimden niye saklayayım amk? sevgiliden belki.

dieselsingle2

yaşlı bir nineden şöyle bir tavsiye duymuştum: 10 alıyorsan 9 söyle, o 1'i kenara koy.

yemrem

önce şunu şuraya bırakalım -kadının yaşı, erkeğin maaşı sorulmaz-

Evliyim ve eksik söylüyorum, sebebi de onun bilmediği borçlarım olması, borçların büyük kısmı ikimiz yada evimiz için girdiklerim, bana belirlediğimiz bi harçlığım var, o benim harçlığımdan bile 1/5 harcayabildiğimi bilmiyor. Borçlar bitince de araba alıcam ona hediye olarak.

Not: Karım çalışmıyor.

firemanjonny
1

mobil görünümden çık