>Alt çenedeki yirmilik dişimi çektirdim pazartesi. Çekim 3 saniye sürdü çok kolaydı. Sonrasında şişlik olmadı,dikiş atıldı. 4 günden beri hafif şiddette gıcık bir ağrı ve yangı şeklinde bir acı var.Cekilen dişin yanindakinin alt tarafına vuruyor daha çok. Şiddeti ne arttı ne de azaldı. Çenemi kullanmadığım da biraz daha az acı hissediyorum.Bu durum normal mi? Enfeksiyon kapmış olabilir mi? Enfeksiyon kapsa daha şiddetli ağrı,şişlik ve ateş olmaz mıydı? 4 gün sonra dikişler alınacak o zamana kadar ağrısız mı olmalı tamamen?




 

operasyon sonrası ağrı kesici, antibiyotik vb. kullandın mı? enfeksiyon gibi duruyor burdan. doktoruna danış. illa ağrıdan sürünüp ateşlenmene gerek yok enfeksiyon kapmış olman için.

zgrydn

bir süre ağrı olması normal orda bir travma olmuş sonuçta ancak ateş olursa enfeksiyon olasılığını hesaba katmak gerek. iyisi bir hekime sormak elbette.

saim

aynısı banada olmuştu ve alveolit dediler.kanın orada birikmesiyle oluşan ağrı gibi birşeymiş.benim orayı temizlediklerinde geçmişti hemen.aklında bulunsun

mukon
1

mobil görünümden çık