Merhaba arkadaşlar. Mobil Bankacılık yöntemiyle taksitli nakit avans çekmek isteyen bir arkadaşım dönem borcu olmamasına ve 12 bin tl limiti olmasına rağmen taksitli nakit avans seçeneğinin olmadığını ve çekemediğini söyleyerek bana sordu ama bende hem vakıfbank müşterisi olmadığım hem de vakıfbank mobil uygulaması kullanmadığım için bilmiyorum dedim.
Eğer aranızda vakıfbank mobil uygulamasını kullanan varsa rica etsem bi bakabilirler mi? Kredi kartından Taksitli nakit avans çekme kısmı aktif mi değil mi? Bunun bilgisini verirlerse sevinirim.
Herkese iyi akşamlar.


 

eğer hesabında para varsa yapılmıyor galiba mobilden.

şöyle yapmıştım ben. hesabımda örneğin 100 lira varken, birisine 600 lira gönderdim. hesap -500'e düşünce altında "taksitlendir" butonu aktif oldu.

onun dışında şubeden yapılıyor sanırım.

akatreil

@akatreil sanırım o peşine taksit diye bir şeymiş ya da kredili mevduat hesabını taksitlendirme. Arkadaşım hesaptan bağımsız kredi kartı limitinden taksitli nakit avans çekmek istediğini söylüyor.

maskeli balonun maskesizi

Aaa doğru ben kmh sandım.

mobilden değil ama internet bankacılığından baktığım kadarıyla aktif bende taksitli nakit avans, işlem sonrası da taksitlendirme çıkıyor. Mobilde tüm özellikler olmayabiliyor.

akatreil
1

mobil görünümden çık