Millet kolay araba alsin diye demeyin, indirim cok komik. Bu indirimin mantigi nedir, amac ne burada? 100binlik aracta 3bin tl bir indirimden soz ediyoruz, otomativ satislarina zerre etkisi olmaz. E olayi ne bunun o zaman?




 

hiç bir olayı yok.

millet market alışverişi yapamaz hale geldi bi çok şey 2 ye katladı

hatta şarbonu bile fırsata çevirdiler tavuk etinin 30 tlye geldiğini gördüm(haberlerde)

100 k verecek adam araba 103 k diye almayı ertelemez.

elektrik doğalgaz aklına gelen her türlü şeye de defalarca zam geldi hala geliyor.

işte höğümet indirim yaptı, ehonomi çoh eyi, amerihanın oyunu bunlar diyen insanlara yönelik bir olay.

killerbee

Her sene arttirip arada bir tik dusuruyorlar mi?

stavro

ÖTV Düzenlemesi yapılıyor, senelik yapılan bir şey. 3 senedir falan olduğundan böyle bir olay yeni yeni alışıyoruz galiba :D

atom karincanin torunu

Tamamen sallıyorum: Bu geçen benzindeki gibi vergiyi düşürüp özel sektöre kaynak aktarmış olabilirler. Yani devlet verginin bir kısmından vazgeçtiği halde satıcı fiyatları değişmeyip ödemesi gereken bir miktar vergiyle de zararını kompanse edecek çünkü satışların düşmesi öngörülüyordur.

Sallama bitti.

idexo
1

mobil görünümden çık