Dukkanda bir kedi yavrulamis, yavrular ve kedinin fotograflarini asagiya ekledim. Az once yemegini verdim mamasini yedi suyunu icti sonra biraz seveyim dedim. Kendisini sevdirdi de ama daha sonra ne olduysa birden tisladi. Bir tirnagini bacagima sapladi. Bacagimda kanama falan yok sabunladim falan ama tirsmadim degil. Sokakta gezen bir kedi. Kudur bulasma ihtimali nedir? Birde yavrular 15-20 gunluk gibi ama kedinin karni halen sis bu neden olur?




 

eksiup.com
eksiup.com

rahmi pinkfloydoglu

Sabunlayarak en iyisini yapmışsın.
Kanama olmadıysa sıkıntı yok. Kuduz ihtimali çok düşük

helena

Tıslaması kuduz olduğunun belirtisi değil o şu an annelik içgüdüsünün doruklarında. Siz yine de hastalık ihtimaline karşın aşınızı olun.

Yavrular iç parazitidir muhtemelen ama daha çok küçükler aşı için.

ninotevtidze

yavrularına zarar verebileceğinizi düşünmüş olabilir; anne kediler oldukça hassas oluyorlar, o an sizin farketmeden yaptığınız bir hareleti tehdit olarak algılamıştır büyük ihtimalle. ya da severken farketmeden canını acıtmış da olabilirsiniz.

karnının şiş olması normal zira rahim kendini ancak toparlıyor e bir de süt keseleri dolu. Kuduz olduğunu hiç sanmıyorum ama içim rahat etsin derseniz devlet hastaneleri yanlış hatırlamıyorsam üç doz halinde aşıyı yapıyor. yalnız üçüne de gitmeniz gerekiyor kesin.

fraise

Yavrularin degil anne kedinin karni sis. Fotograftan belli olmuyor ama baya sanki icinde hala 4 yavru var gibi.

rahmi pinkfloydoglu

kediden kuduz bulaşma iihtimali sıfır.

orpheus

sıfır demiyelim de sıfıra yakın diyelim.

herhaltibiliyoring

Kedi sana durduk yere saldırmamış. Tahrik etmişsin bir nevi. Yavrularına tehdit algılamıştır. Kuduz hayvan zombi gibi olur. Sevemezsin. Gelir sana durduk yere saldırır.

Lim5
1

mobil görünümden çık