Decathlon'da satılanlar rahat mı? Deneyen oldu mu?

Burada bir soruda Derimod'un tüm ayakkabılarında bu taban kullanılıyor, oradan tabanlık al yazmıştı biri, şimdi arayıp bulamıyorum, yanlış mı hatırlıyorum acaba?


 

derimodun tüm ayakkabılarında mı? saha hiçbir derimod ayakkabısında memory foam tabana rastlamadım.

adivar

Aklımda öyle kalmış, ben de bir anlam veremedim, ama aradım bulamadım. Bir de ayakkabılarında olsa bile tabanlığı ayrıca satacaklar mı, sitesinde yok öyle bir şey? Belki görür de yazar tekrar.

hair freak

www.decathlon.com.cn
bu ayakkabıda kullandım. 45 numaraya göre kesip içine yerleştirdim ama kayıyor, tabanlık arkadan yavaş yavaş çıkıyordu. birde ayakkabının içine yerleştirdiğimde ayakkabı içinde az yer kalıyor ve ayaklara yukarıdan baskı yapıyor(bağcıkları nasıl düzenlesen de). etli-taraklı ayakların varsa pek rahat olmuyor.

MtKrt

Deichmann’da var tabanlık.

Lim5

Derimod ile Divarese'i karıştırmışım.

Tabanlık da şu.

www.divarese.com.tr

hair freak

Decathlon'da satılanlardan aldım, böyle biraz jel gibi olanlarından, ayakkabıma göre kestim ( 42 ) gayet rahat kullanıyorum bir sıkıntısı yok. ama memory foam bir süre sonra tabanının şeklini alır, incelir o kısım, rahatsız olduğunda bir tane daha alırsın. tavsiyedir yani

ardolf rendall

O kesme işi nasıl olacak, hiç aklıma yatmıyor :(

Benim tabanlar sıkıntılı zaten, kısa süre de rahat etsem kar benim için. Uzun vadede bir şey beklemiyorum.

hair freak

eski ayakkabı tabanını çıkar yeni tabanın üstüne koy, çiz tükenmez kalemle, sonra krrp krrp diye kesicen makasla yani öyle gözünde jel akar gider diye gözünde canlanmasın, özellikli bir süngerdir o =)

ardolf rendall
1

mobil görünümden çık