üzerinden 4 gün geçmesine rağmen ne kabardı, ne kabuk bağladı, ne de kaşınıyor. ilk günkü gibi duruyor. sanki kalemle çizilmiş gibi tertemiz. sevineyim mi üzüleyim mi? iyi bir şey mi bu?

ps: ilk iki gün hava almadı, cumartesi gecesi açtım. hala aynı.


 

Yok ayol ne kabuğu zaten. Onlar bir terslik olunca oluyor. Biraz mürekkep akar ilk gün, sonra düzenli antibakteriyel bakımını yaparsanız olduğu gibi kalması gerek zaten.

sopiro

kimle konuşsam "ilk birkaç gün kabuk bağlayacak kaşınacak sakın kaşıma" falan dedi. internette de benzer şeyler yazıyor. hiç bunlar olmayınca acaba terslik mi var diye düşündüm. yaptırmadan önce de "yalnız orası biraz acır" diyip durdular ama hiç acımadı, hatta garip bir zevk hissettim. şimdiye kadarki dövme tecrübem duyduklarımın tam tersi yönünde ilerliyor hadi hayırlısı.

sir gawain

Yoo benimki de kabuk filan başlamamıştı. Normal yani. Raad ol.

old possum

daha sonra olabilir daha erken. bi de ilk 2 gün niye hava almadı yav abartmışsın ama bir şey olmaz raad ol.

proletarier aller lander vereinigt euch

Dövme muhtemelen ufaktır ve fazla tarama, gölge vs yoktur. O yüzden kabuk bağlamamıştır ve kaşınmıyordur.

Merhemle bakımını yapıyorsan zaten sert bir kabuk bekleme, özellikle keskin kenar çizgilerinin ve defalarca üstünden geçilen renk dolgulu alanların üzerinde kabuk olur. Bu kabuklar da krem sürerken kendiliğinden düşer gider.

kimlanbu

benim kocaman bol dolgulu çizgili dövmem de ne kaşındı ne kabuk bağladı, üzerine ilk gün kapattıkları hava geçiren ama su geçirmeyen bandı söylenen sürede çıkarmadım, çıkarınca da bakımını ihmal etmedim hiçbir sorun olmadı.

hypathia
1

mobil görünümden çık