Eskiden, nike run club eğitmenler eşliğinde insanlar koşuyordu fenerbahçe sahilinde vs. Şimdi birden buna katılasım geldi ama sayfalarında vs. hiç bir yerde bilgi yok. Kapadılar mı dükkanı?




 

İsimleri değişti onların: (bkz: volt floyd)

voltfloyd.com

chicha

Bu sanırım farklı bir grup ve sadece salıları koşuyor galiba. Bilgi için teşekkürler en azından bir deneyeceğim. Haftasonu özellikle sabahları yapan bir oluşum var mı peki?

levyashin

instagramda gununegzersizi diye bir sayfa takip ediyorum. @reeboktr ile iş birliği içinde caddebosanda pazar sabahları egzersizler yapıyorlar. katılım ücretsiz. inceleyin isterseniz.

ferrarimizolaydisatardik

Nike'a bakmıştım etkinlik yok diyor o yüzden iptal mi oldu diye merak ettim, adidasın etkinlikleri var ama onlar da dolu.

levyashin

nike bir suredir etkinliklerini yapmıyor bildigim kadarıyla.rundamental, adidas istanbul runners, beat run crew,spartan run hafta sonu koşu yapan gruplar bildigim kadarıyla.

wishful thinking

Evet Nike biteli uzun süre oluyor. Şu an aklıma gelen aktif koşu grupları,
Adidas runners istanbul (facebook "adidas runners istanbul" veya ig'da "filizaky" hesaplarından programı takip edebilirsin. Filiz Akay koçlardan biri.), Asics (ig: Asicsruntr), Rundamental, İstanbul Koşu Kuvvetleri (IKK), Volt Floyd.

Bu arada Volt Floyd'un koşuları Salı günleri Avrupa Yakasında yapılıyor.
Adidas'ın etkinliklerine telefon uygulaması olan Runtastic üzerinden kayıt oluyorsun.

peggy

nike run club yazın tatil modunda, sonbahara doğru yine etkinlik yapmaya başlarlar.

blue rebel motorcycle club
1

mobil görünümden çık