normalde large giyen biri bu tişörtlerden hangi bedeni almalı arkadaşlar? bedeniyle alakalı farklı görüşler okudum. kullananlar bilgi verebilir mi acaba? teşekkürler.




 

Ben M/L beden ve cekette 48/50 giyiyorum. Kaft'ın geniş yakalı t-shitleri varya, onlarda L oluyor üzerime. M omuzlardan falan çekiyor gibi oluyordu ve boyu da kısa oluyordu.

malheiros

Normale göre ölçüsü hafif bol. S beden için en azından öyle. İlk defa alıyorsunuz herhalde öyle çok sayıda almayın beklediğiniz gibi çıkmayabilir. Çok beğenip aldığım tişörleri sadece pijama olarak giyiyorum. kalıbı yakası falan garip duruyor.

oxit

Bence yine l alın.

Ben normalde m giyiyorum, kaftta hem m hem s tişörtlerim var. M olanları taytla giyiyorum mesela bol oldukları için. S olanlar tam oluyor, kotla şortla vs giymelik.

mutlusismankedi2015

M-L giyen biri olarak L aldım ben. Gayet de memnunum çok guzel tişortleri. Daha once canta ve kapşonlularini almıştım onlardan da cok memnunum. En sevdiğim kiyafet markası muhtemelen Kaft

nundu

3-4 tane tarz var malum, onların boyutları farklı oluyor dikkat et. birinin M'si diğerinin neredeyse L'sine eşit oluyor.

Apocalypse
1

mobil görünümden çık