Elimde bir bilet var ataturk havaalanindan thy bilegi, fiyati 160tl. Thy’ye diyorum ki bunu sabihadan ayni saatteki fiyati 80tl olan ucusla ya da anadolujetin 10 dakika sonraki ucusuyla degistirelim, fiyat farki da senin olsun. Olmaz diyorlar

Neden olmuyor? Talep goren bir yeri bosaltiyorum ve parami hibe ediyorum. Bu, musteri hizmetlerinin inisiyatif almamasindan ki kaynakli?


 

Çünkü promosyon bileti iade edilemez/değiştirilemez diyerek satıyor. Sana ucuzdan satıyor ve diyor ki "eğer illa değiştiricem diyorsan başka bilet al. böylece ben 1 yeni bilet satarım" Zaten uçağı da overbook ettiği için, sen gelmediğinde başkasına yerini satmış oluyor çoktan.

lcha

adamlar zaten promosyon bilet alıp binmeyenden ya da değişiklik yapandan para kazanıyor. sen para kazanmalarının önüne geçip neden böyle yapıyorlar diye soruyorsun.

nrmnm

yapabilceğin en fazla havaalanına erken gidersen bir ya da iki önceki uçağa binmek, o kadar.

onun dışında değişiklik yapılmaz. Bunun için esnek bilet alman gerekirdi.

babilbaligi

Eger o bileti yakacaksan. Senden ricam online check in yapman. Böylelikle bileti başkasına satamazlar.

paudi

Selam, babilbaligi'nın dediği yöntem m&s elite kartınız falan yoksa genelde işe yaramıyor. Bi de online check in yapmış olsan bile bilet satabiliyorlar.

roket adam

@roket adam: hocam ben düzenli olarak bunu yapıyorum. öyle kartlarım falan yok. havayolu açısından da mantıklı, satılması ihtimali olan yeri olmayan ile değiştiriyor.

babilbaligi

Erken gidince baska biletle degisme olayina ben de denk geldim ama erkenden sabihaya gidip bunu riske etme olanagim yok maalesef. Olmadiginda ataturke gecmek epey zaman alir

her giriste sifresini unutan adam

değiştirmezler işin dinamiği sizin düşündüğünüz gibi işlemiyor.
@paudi uçak dolu ise o koltuk her türlü dolar.

basond
1

mobil görünümden çık