
en mantıklı tarifi veriyorum güvenli bir şekilde alabilmeniz için.
bir adet huni
bir adet elektrik süpürgesi
koli bandı
elektrik süpürgesinin yer süpürme ucunu çıkartıyoruz
huniyi şişe deliğine giren yerinden itibaren, süpürgenin ucuna tam oturacak kadar kesip bantlıyoruz.
sonra kamoon! bütün arıları makineyle emikliyoruz!


Canli gorduklerime bocek ilaci sikiyorum zaten, oluleri de makineyle normal cekiyorum. Ama yuvanin yerini bilmedigim icin kokten cozemiyorum meseleyi. Derdim o.


@acemi, o normal arılar için ya. arkadaşa dadanan normal arı değil, bayağı wasp. et yiyeninden gibi.


@acemi canlilar dolanip durmasin diye cok mantikli bu. Kokunu nasil kuruturum peki?
@tears of devil videoda bal arisi gelmez, esek arisi gelir demis. Bi denicem o yuzden.


Ya yavrulayip yavrulayip oluyolarsa neyleyeyim o isi, sonsuza kadar orda mi durcak bu meret? :( yarin tuzagi kurucam, canlilarsa gorurum zaten, yuvayi da o zaman tekrar dusunurum. En mantiklisi sopayla mutfak caminin oralari eselemek ama cok tirsiyorum :/ bi bakalim neler olacak.


Guncelleme: sorun cozulmemis, bugun canli bi tanesiyle karsilastik sabahin korunde. Sorum gunceldir: nasil olacak bu is?
