[q]
(8) 

Yatak nasıl atılır?

nop #1303586
Kocaman yatak (2mx2m). Zaman zaman çöp konteynerlerinin yanina bırakmış olanları görüyorum ama normal olanı bu olmasa gerek.

Eski yatak nereye atılır nasıl atılır?

Spotcuya filan vermem alacak insana yazık.
Aldığımdan beri her sabah bel ağrısı (yataş premium seri)
Kanepede uyuyorum mis gibi.

 

belediyelerin bu tarz eşyaları toplamak için araçları geliyor çöp kutularının yanına. belediyeyi ara, onlar yönlendirir.

teritori

İstanbul için konuşuyorum, belediyeyi arayıp atık eşyan olduğunu bildiriyorsun. Sana bir numara veriyorlar, daha sonra yatağı alıp dış kapının yanına koyuyorsun. Onlar da gelip gün içinde alıyorlar.

Verdikleri numara iki işe yarıyor. İlki tabii ki başvurunun takibi yapabilesin diye, ikincisi zabıta gelip bu yatak ne arıyor burda diye sorduğunda başvurun olduğunu gösterebilesin diye.

synesthesia

Copun yanına bırakırsan cope gitmez, hemen biri alır.

cedex

bırak saatinde yok olur sen merak etme. zamanında kanepe bırakmıştım abartmıyorum 15 dk içinde yok oldu.

hononu

Kanepe biraktim abartmiyorum 10 dk sonra yerinde yoktu koca kanepe yok oldu 10 dk da

basond

Ben genelde böyle eşyaları gecenin köründe çöp konteynerının yanına bırakıyorum, sabah kalktığımda biri gelip almış oluyor.

Belki letgo'ya ilan verip satabilirsiniz, bedelsiz vereceğim yazmayın, beleş olunca millet pek itibar etmiyor, fiyat yazınca zaten bazı uyanıklar bedavaya olurmu diye yazacaktır.

Tutkun

Sokağa bıraktığınız yaylı yatakları geri dönüşümcüler keser, yay metal aksamlarını alır diğer kumaş süngerleri zaten bir torba yer kaplar onlar da çöpe gider. Hele istanbul gibi yerde 3, 5 saatte geri dönüşüme katılmış olacaktır, o kişiyi sevindirir bile.

hedep

Karton / metal / hırdavat / eşya ıvır zıvır toplayan insanlardan birini çağırıp evinizden aldırabilirsiniz. Hme o sebeplenmiş olur (içindeki yay vs'den) hem de siz 2*2'lik yatağı indirmeye uğraşmamış olursunuz.

agluna
1

mobil görünümden çık