7 yıldır bir telefon kullanıyorum. şu an bozulmak üzere. nasıl bozulur anlamış değilim. sakar biri değilim. 7 yıl boyunca düşme sayısı iki,üçtür. telefonun hiçbir özelliğini kullanmam. yani app yüklemem pek, oyun vs oynamam. bildiğin dede gibi kullanıyorum yani.

neyse olabildiğince uzun ömürlü ve uygun fiyatlı bir şey arıyorum.

kullandıklarım: e-mail, facebook, twitter, insagram, whatsapp. yani temel iletişim o kadar. bir de fotoğraf çekerim. megapikseli yüksek olursa iyi olur. başka hiçbir şey yok. bu kadar temel düzeyde kullanan biri bile telefonunu yenilemek zorunda kalıyorsa tüküreyim ben böyle ürüne; iphone 4.

 

apple dan gitmem diyorsan xiaomi yada huawei modellerine bakmanı öneririm

basond

Yani belli bir bütçe verebilirseniz ona göre öneriler gelir, bu özelliklerde 1000 tlye de telefon var 7000 tlye de.

bir nick var benden iceri

Xiaomi Red mi 5 plus. Belli özellikleri kullansanda donma,takılma yapabilir daha uygun fiyatlı telefonlar. Bence 1000 tl bandını biraz geçince alınabilcek en iyi telefonlardan.

basubadelmevt

7 yıl akıllı telefon için çok bir kere. tuşlu telefon olsa anlarım ama iphone 4 ten bahsediyorsun. planlı eskitme diye de bir şey var.

1000 - 2000 arası istiyorsan xiaomi, huawei al, rahatımı bozmayayım, iphone alışkanlığı devam etsin diyorsan paraya kıy 6s al. diğerleri çok pahalı ama 6s senin için ideal.

6s'ten aşağı alma ama. çünkü 2 gb ram 6s ten itibaren başlıyor ve günümüzde önemli.

Neill
1

mobil görünümden çık