selam duyurucum,
şimdi ben bu yıl ya da önümüzdeki yıllarda belki de bir asır sonra, koydum kafama gidecem.
fakat uçak biletlerinin tek yönü 1500 euro'dan başlıyor. maalesef o kadar bütçe yaratmam da mümkün değil.
bu uçak biletinin ucuz olduğu bir dönem var mıdır, ne zamandır?
gemiyle gidilir mi? daha ucuza gelir mi?
ne yapmalı ne etmeli?
peru, küba, brezilya öncelikle gitmek istediğim yerler...

 

(bkz: charter)

bu yöntemle ingiltere ye neredeyse bedavaya giden bir arkadaşım vardı bir zaman.

metox

tarifeli sirketlerin promosyonari oluyor, onlari takip etmek gerek. sinirli sayida olduklari icin cabuk bitiyorlar ama surekli takip edersen yakalarsin illa.
bir de airarabia gidiyor mu diye bir bak. qatar ve thy gibi sirketlerin sitelerini kovala gun asiri mesela. thy gidiyor ama diger yadigim sirketlerden emin degilim.

pyro clustic flow

alakasız ama, şu an Güney Amerika turu yapmakta olan tanıdığım bir gezgin var. Sitesi size yardımcı olabilir;
routelatinamerica.wordpress.com

black sabahat

acaba çok önceden ayırtılan biletler de bu paraya mı oluyor? thyden denedim, seneye şubatta gitsen sao paoloya mesela 1700 tl vereceksin yine de 1500 eurodan ucuz oluyor.

kediebesi

ispanya üzerinden gidersen bayaa ucuza gelir. 1000 euro civarlarına gidebilirsin. denk getirirsen daha bile ucuz olur.

el magico
1

mobil görünümden çık