virüz bacı ile karşı karşıyamıyım yardım edin dostlar.
bilgisayar açılışta normal ama bir dk sonra svchost işlemi -2tane- işlemciyi %100 e yardırıyor. bana da mı girdiler?
bi sürü yol denedim:
-güvenli mod: güvenli mod'da açıyorum ama normal açınca bilgisayarı yardırıyor.
-çalışan en iyi ayarlarda açma: yine yardırıyor.
sistem geri yükleme noktam da yok. şu anda normal modda açıp o 2 işlemi kapattım, normalde 1 dk içinde yeniden başlıyorlardı ama bu sefer başlamadılar.

napcam hocu? format mı?

 

sana 2 tablet combofix yazıyorum.

nickim onbes harf

svchost.exe istemi lan/internet aktiviteleri için. nete baglı iken illa ki çalısır. combofix deneyın duzelmıyorsa formata gider.

bryan fury

bu combofix babalarının malı sanki. yahu combofix bi halta yaramıyor. norton 2010 kur abicim. hiç bi derdin tasan kalmaz.

sert yerden yavas

1-bilgisayarı güvenli modda aç,başlat/çalıştır/msconfig yaz açılan pencereden başlangıç kısmından seçili olan programları kaldır,tamam de çık.
2-bitdefender ve superantispyware progmanını kur güncelemelerini yap ve tarat.

sealth

ekşiduyuru klasik kombofix kur hocam işe yaramadı.
restart çekince yine işlemcimi işgal ettiler.
nod32 business hiçbirşey bulamadı.
sürekli program yükleyip kaldıran manyaklardanım.
virüs kapma olasılığı yüksek olan hareketlerde bulunurum.
@sealth deniyorum.
norton 2010; kasar mı kasmaz mı bilmiyorum ki, yani şu virüs programlarının kasma-kasmama olayarından midem bulandı, yıllardır kullanmıyordum, yeni yeni başladım.

formata gidecekse, şöyle bir program varmı; şu anda yüklü olan programların ayarlarını kaybetmeden yeni cillop vindovs'a aktarabilen?

dieselsingle2

norton morton kurma. anasını ağlatır bilgisayarının. sene 2010 bu adamlar hala utanmadan ürün sürüyorlar piyasaya, başkaları da öneriyorlar norton'u.

kaspersky dene bir de ama kombofix çözemediyse diğerleri hiç çözemez gibime geliyor. format için de dediğin tarzda programlar vardı ama isim bilemedim şimdi. onu da bi google şey et.

teritori

hocama norton 2010 gayet başarılıdır. hiiiç kasar diye canını sıkma pc yi kasmaz hiç bi şekilde. ben kullanıyorum işlemcinin %2sini kullanıyor. notron un 2010 sürümünü kullansalar anlıcaklar combofix e gerek kalmadığını.

sert yerden yavas
1

mobil görünümden çık