Bazen ankara - istanbul otoyolu üzerinde tenha alanlarda emniyet şeridine çekmiş araçlar görüyorum. Sebebi olarak aklıma araçların arızalanma ihtimalinden başka birşey gelmiyor. Dinlenme amacıyla olsa birsürü servis alanı var yol üstünde, bu da değildir diyorum. Başka ne sebep olabilir ki?




 

telefonla konuşuyor olabilir, çiş molası olabilir, yol kenarından hayat kadını almış takılıyor olabilir, daha önce aldığı bir şey atıştırıyor olabilir...

c1b2k3

ankara cevreyolundakiler icki icmek icin duruyor ama otobandakiler telefon icin duruyordur.

cedex

Genelde telefon için duruyorum.

atom karincanin torunu

Seks

kablelvuku

Tatmin edici bi cevap ben de bulamadim. Sanırım yol durumu vs için dicem ama bizim millet telefondan bisi bakmak için falan durmaz.

imelih

%40 telefon (telefon görüşmesi yada navigasyon)
%40 araç arızası
%10 hayat kadını pazarlığı
%10 yiyişmek (gece)

false pretension

Arkadaşlarımdan ortalama hız limitini aştıklarında zaman geçmesi için sağa çektiklerini duymuştum ama detayını hatırlamıyorum.

antikitleruhlu

Ankara icin, sikca rastladigim: Ankara havasi dinlemek ve akabinde tepinmek icin. Yaz/kis farki yapilmadan. Iyi türkünün ne zaman radyoda cikacagi kestirilemiyor, malum.

buf-e kür

İki gişeden arası geçiş zamanına göre ceza geliyor, bu nedenle yol kenarında yarım saat durup cezayı önlüyorlar. Ya da benzin istasyonunda duraklıyorlar

Northern Mariner

mastürbasyon.

nickini degistiren yazar
1

mobil görünümden çık