çooooook sıkılıyorum ben.




 

Yorgunluktan ölüyorum neredeyse. Ayaklarım o kadar sızlıyor ki...
m.youtube.com

Amaranta ursula

taşınma sürecindeyim bu ara. o yüzden genel olarak gergin, yorgun ve keyifsizim. eylül sonunda muhtemelen gayet iyi hissedeceğim çünkü okul açılmış, düzen oturmuş olacak. böyle deli gibi sabah akşam düşünecek boş vaktim, kendimi yemeye fırsatım kalmayacak. şu an öyle değil... hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok yoruluyorum, kendimi ne yeni yere ne de eski yere ait hissedebiliyorum falan. geçici olduğunun, yakın zamanda sonlanacak bir süreç olduğunun farkındayım ama yine de sinirleniyorum.

bu ara o kadar garip hissediyorum ki artık etrafımdaki insanların da beni hiç sevmediğini düşünmeye başladım, basbayağı 9 yaşındaymışım gibi davranıyorum. anneme falan kızıyorum "sen beni artık sevmiyor musun?" diye jsfjsasfks

der meister

hiç iyi değil

i had dreams

Normalle iyi arasinda diyebilirim. Birkac eksik var. Onlar da olursa dadindan yenmez.

yuzır

Yarın sınavım var, gerginim bir miktar.

doxanikee

Kriz korkutuyor.

Traveller

İçinde, yaşanmamış ama yaşanması mümkün küçük mutluluklar dolu bir balon var ve elimde iğne yok. O misal. Yine de şükür hala yaşanabilen küçük mutluluklar var ne diyelim.

ne zaman emekli olacagim

Try canımı çok sıkıyor, onun dışında iyiyim gayet.

pike

Gelecekle ilgili bir sürü soru işaretim var :(

rakicandir
1

mobil görünümden çık