türkçeyi katletmiyorsam eğer, kendi kendime ne söz veriyorsam tutamıyorum arkadaş. nedir yani bu durum?
"combofix kur hocam, seviş geçer, iyileşince geçer, os1, sözlük oku" haricinde.



 

disiplin sorunun var, boşvermek daha kolay, erteleyicilerdensiniz vb.. pek çoğumuz öleyiz bende öleyim ama değiştirmek için kendimi sınıyor, zorluyorum. yoksa hepimiz o sözleri tutmamaya meyilliyiz zaten. bu iyi bi şey bile olsa. hayatta en çok istediğim şey yabancı dil öğrenmek, kursa da gidiyorum tek yapmam gereken oturup çalışmak.. sürekli söz veriyorum, gaz bile veriyorum "tamam çalışacağım ya" diye.

ama bak nerde ne yapıyorum?

anlıyor musun?

medre

hocam insanın kendine olan saygısından sanrım. insanın kendisine olan saygısı çevresinde duyduğu saygıdan daha az olarak empoze edildi bize. hani ne yapsak ayıp olur dediler. zamanında aile toplantılarında daşşaklarını açarak gezen 2 3 aşındaki çocuğa bir şey demeyen sülalenin oğlu kendine verdiği sözleri tutarak başarısına başarı katmakta.
sen ve benim gibi "aman olm ayıp oolur" cuların oğulları böyle öğlen saat 4 e kadar oturur.

tedavisi yoktur sanırım bilen varsa bana da söylesin

mormormorius

yep.
disiplin sorunum olması olası. sınıyor, zorluyor dedin ya aynı durumdayız işte. şimdi kalksam sınırlarımı zorlasam ya da en basit manasıyla nefse-iradeye tam hakim olsam. işte düşünüyorum, olsam diyorum yapmıyorum. sorun bu.
@mormorious, hocam sorun aman olm ayp olr'culardan değilim. tam tersi buna feci şekilde karşıyım, ki küçüklükten beri. çok az konu haricinde asla öyle değilim.
tedavisi yine bizde. ya da kıçımızın tekmelenmesi lazım sanırım :)

dieselsingle2
1

mobil görünümden çık