[q]
(6) 

telefon önerisi

Olric #1298070
android telefon önerisine ihtiyacım var. aradıgım cok degisik özellikler yok. kamerasının ultra iyi olmasına gerek yok net ceksin yeterli benim icin. yeni oldugu icin yavas olmaz ama bir sene sonunda da hemen yavaslasın istemiyorum biraz dayanıklı olsa güzel olur. en cok yaptıgım eylem müzik dinlemek o yüzden ses kalitesi iyi olsun istiyorum (kulaklık da dahil). bu kriterlerde bildiginiz iyi bir telefon var mıdır? (2000-2500 civari dusundum ama biraz daha yükseltebilirim belki)
edit: samsung almayacagım



 

S7 edge.

karacigerim vur kadehlere

@karacigerim vur kadehlere belirtmeyi unuttum özür dilerim, samsung istemiyorum

Olric

nokia 8 in ozellikleri yüksek. 2000 lira civarı. samsung istemediğin için geçiyorum. lg g6 var, xioami'nin çok güzel telefonları var. plase olarak asus zenfone 4 var. bunlara bakabilirsin.

Neill

telefon olarak zenfone 5. fakat kulaklığından emin değilim. bu telefon şu an 2380 tl'ye var internette. bu fiyat + orta seviye bir kulaklıkla 2500 tl tamamlanabilir diye düşünüyorum. kamerası da fiyatına göre oldukça iyi.

yaniliyor olabilirim

hatta 3100 tl'ye lg v30+ var. hi-fi quad dac olayı var. yani telefonun olayı zaten ses. yanında da iyi bir kulaklık veriyorlar. kamerası da aynı şekilde iyi.

yaniliyor olabilirim

Xz Premium alınabilir o civarlara.

bos gezenin bos ustasi
1

mobil görünümden çık