bagajda sanırım bi 5 kilo fazlam var. sıkıntı yaratırlar mı? çözüm önerileri neler? şirket anadolujet.




 

Şirketine göre değişiyor. Pegasussa, ekstra kilo alabiliyorsunuz. Diğerlerinde de alınabiliyor genelde. Ekstra kilo yerine ekstra çanta da alınabilir.

senolll

Hangi havayolu şirketi?
Küçük bir şehirse anadolujet bazen problem etmiyor ama istanbul ve Ankara'dan binişlerimde fark oduyordum. Pegasus hep farki istiyor. Tavsiyem agir şeyleri çikarip sirt cantaniza koyup ucakta yaniniza almanız.

Amaranta ursula

Bagajdaki 5 kiloyu çıkar, başka çanta veya poşete koy. Onu da check-in yapılan kontuardan gözükmeyecek bir yere bırak. Ben bekleme koltuklarında yanında oturduğum adama emanet etmiştim. Git check-in yap, sırt çantanı (el bagajı) da tartarlarsa sıkıntı çıkmasın. Sonra biniş kartını alınca geri dönüp poşetini al ve go to gate :)

glutamin

Thy(anadolujet) +4 kg’a laf etmemisti ama sanırım oradaki memurun insafına kalmış bir şey. Pegasus onumdeki kadinin birkaç kg farkini almisti.

alwayschargeneverbend

arkadaşlar bu aralar pegasus uçağa biniş sırasındaki bilet kontrolünün hemen arkasında ellerinde dijital el tartıları ile bekliyorlar. Kabin bagajlarını tartıp ölçüyorlar. En son uçuşumda baya bir kişiye sorun çıkardılar.

langas
1

mobil görünümden çık