aslında orijinal bir şey istiyorum ama kafamdakini netleştiremedim, netleşmezse diye yedekte tuttuğum fikri sunmak isterim.
oi64.tinypic.com

aynı yere, aynı ebatta, aynı şekilde yaptırsam mı? feminen duruyor biraz ama birazını sorun etmem, asıl sorun böyle bilinen eserleri dövme yaptırma fikri çok mu banal?

edit: peki şuna ne dersiniz?
oi66.tinypic.com
şaka değil, yemek yemeyi de en az the kiss kadar severim ve ikisinin mizahi karışımını taşımak hoş olur. arka planıyla, çayırla beraber yapılabilir gibi geliyor. buna ne diyorsunuz?

 

Çok banal.

Amaranta ursula

bence gayet güzel ama erkeğe gitmez gibi geldi

captainobvious

ben de çok beğenmiyorum. ancak yine de seni mutlu edecekse yaptır, kime ne.

111111

bu ne olm?

datnet

Bence yaptirma :( bana da fazlasiyla feminen geldi

astrid

Dibini döverler...

Şaka şaka, bence gayet güzel, feminen de değil, g*tünü yesinler feminense de. Şeyi de düşün, sevdiğin bir eserin birkaç notası falan... NEDEN OLMASIN!?

Edit: Mesela; www.musicnotes.com

Edit 2: Banal mi? Yaygın mı ki bu dövme? Ben hiç görmemiştim, sıradan mı gerçekten bu dövme? o.O

rahip janick

gustav klimt iyidir ancak resim stilinin dövmeye uygun olduğunu düşünmüyorum. bu ebatta bu renk çeşitliliğiyle yaptırırsan doğru düzgün kontur olmadığı için uzaktan kusmuk gibi karışık bir şey görünecek. insanlar dibine kadar girmeden ne olduğunu anlamayacak. bunu bilerek yaptır.

sir gawain

@sir gawain, güzel bir noktaya parmak bastın, teşekkür ederim, bunu yaptırma aşamasına gelirsem dövmeciye soracağım; ona göre boyutla oynayabilir. aslında sürekli görünür olacak bir bölge olmadığı için çok sorun etmem ama dediğin konu her dövme için önemli.

peki şuna ne dersiniz?
oi66.tinypic.com
şaka değil, yemek yemeyi de en az the kiss kadar severim ve ikisinin mizahi karışımını taşımak hoş olur. arka planıyla, çayırla beraber yapılabilir gibi geliyor. buna ne diyorsunuz?

Bruce

ahah, 2.ye güldüm, ancak dövmede bok gibi durma riski yüksek, bir dövmeci ile görüşmek gerek. yoksa ilkinden daha iyi, daha orjinal en azından.

111111

eksiup.com

balik kraker
1

mobil görünümden çık