eskiden dediğim 2009-8 falan. o zamanlar ben bildiğiniz velettim, bi şey ararken sürekli ekşiye girerdim hayran hayran okurdum yazılanları. üye olmak da istemiştim ama sanki tc kimlik no soruyor diye üye olmadığımı hatırlıyorum gibi. yani aklımda böyle bir anı var ama gerçek mi değil mi kestiremiyorum. bilen var mı, veriyor muyduk tc ekşiye?




 

hayır.

sutlu nescafe

Oha TC mi istiyorsunuz ekşi sözlük, çok bombastikmis. E biz, sonradan verdik mi ben hiç hatırlamıyorum öyle bir şey

red g

2009dayken üye olmuştum. tc sormadı kesin bilgi :)

zaten tc'ye gerek yok. istediklerini bulabiliyorlar :)

false pretension

2004te uye oldugumuzda adimizi soyadimizi cinsiyetimizi dogum tarimizi ve nerede oturdugumuzu giriyorduk. ama su var ki, girdigimiz bilgileri daha sonra ayarlarda goremiyorduk. birgun "kisisel bilgiler" die bir bolumle ayarlara geldi.

kisisel bilgilerin bazilari (isim soyisim gibi) kaldirildi ve ssg bir yere "sonsuza kadar silindigini" yazmisti.

hicbir zaman tc istenmedi. ama buna gerek var mi?

tabudeviren

Nein

Delay Fuze

2007'de üye oldum. TC kimlik no sormadı.

himmet dayi

Uye oldugum zamanlarda tc kimlik numarasi bile yoktu henuz:)

duptıs

yani başımızı belaya sokacak bir şey yazdığımızda diyelim, bizim sanırım ip tabanlı adres bilgimiz paylaşılıyor sadece. doğru mu söylediğim? savcılığın ekşiden bi yazarla olan süreci nasıl işliyor, kısaca öğrenmek istediğim bu.

reavelyn

ekşi'den ip'ni alıyorlar.
sanırım btk'dan bu ip'nin ait oldugu servis sağlayıcısını öğreniyorlar.
servis sağlıyıcadan şu gün şu saatte bu ip'yi kime tahsis etmiştin diye soruyorlar.
bingo! seni buldular.

herhaltibiliyoring
1

mobil görünümden çık