Tamamen kalktı mı? Bindiniz mi son günlerde, haftalarda?




 

Geçen hafta sonu Çeşme'de ne kadar UBER varsa durduruldu ve ceza kesildi. Yolcular dahil.

teknikekip

Gecen hafta kullandim, sorun yasamadim. Ama kontrollerin arttigini soyledi sofor.

aioniotita

Geçen hafta İstanbul içi bindim. Ondan önceki hafta da servisi kaçırınca binmiştim. Her ikisinde de sorun olmadı.

chicha

bu hafta 3 defa kullandık bir sorun olmadı. 2 gün önce bir arkadaş yakalanmış twitter'dan atarlı mesajlar paylaşıyordu ubere. şoföre değil de yolcuya ceza yazmışlar sadece.

nrmnm

Durmak yok yola devam, seçim öncesi taksicilerin gazını ve oyunu alma tandanslı hareketlerdi bence. Kuzenim hala devam ediyor uber çekmeye. Dün yağmurda önümde bbirkaç farklı kişi ubere bindi.

xasuo

Dün bindim ben. Yolcu olarak ceza da yedim 2 kere, ikisinde de o cezayı uber benim yerime ödedi. Binmeme sebebiniz ceza korkusu ise binin gitsin uber ödüyor. Üstüne bi de hediye yolculuk verdiler.

10032007

Cumartesi bindim en son. Taksim yakınlarında sürekli über aracından inenler binenler fink atıyorlardı.

burfak

Havaalanları dışında binilir,havaalanı girişlerinde hep çevrildiklerini görüyorum

arenas

sabiha gökçen girişinde bizi ve bütün diğer uberleri durdurdular sadece soföre ceza kestiler.

dracox
1

mobil görünümden çık