Şu yaşıma kadar genel gözlemlediğim durumu sizlere de sormak istedim.
Ben, bu kızla sevgili olunur, yürüyeyim dediklerim hep avucumu yalatırken hiç sevgili gözüyle bakmadığım kızlar ise bana yürümeye başlıyor.

Kızlar, kendilerini sevgili olarak görmeyen erkeklerden mi hoşlanırlar?

 

Olay yakışıklı ya da piç olmakta. Eğer çirkin bir erkeksen kızlar "mal len bu" gözüyle bakar. Yakışıklı ya da piçsen cool olursun.

komando kani var bende

çirkin oldukları için yürümüyorsun e çirkinler de sevişmek istiyor o yüzden de onlar sana yürüyor bu kadar basit.

another satisfied lover

Acemi +1

pastörizesüt

Cunku karsindakine sevgili gozuyle bakinca sacmaliyorsun, onun gozune sokmaya calisirken n kendini itici oluyorsun. Bi de kacan kovalanir mantigi devreye giriyor.

imelih

Herkes avucunda olmayana yöneliyor diyelim ya da eldekinin kıymeti bilinmez oluyor.

O yüzden karşılıklı çaba göstermek lazım. Ne kadar çaba o kadar kıymet, heyecan...

Tabi çok da abartmamak lazım.

idexo

Valla diğer kadınları bilmem ama bende oluyor o dediğinden. Bana ilgi gösteren, arayıp soran adamlara zere kadar çekim hissetmiyorum. Ya da hep benim hoşlanmadığım türde adamlar bana ilgi gösteriyor. Bilemedim. Sonra gidip bana o gözle bakmayacak adama aşık oluyorum.

i m cool with that

elde edilmesi zor insan çekici geliyor basit denklem ışte. Sürekli ağzının içine bakan adamdan hoşlanmıyorlar

damla sakızlı dondurma

Oyle bir genelleme yok. Her kadin ayri. Her erkek ayni turdeki kadini mi seviyor ki?

Traveller

@acemi onlara yürümeme sebebim onlara karşı bir çekim hissetmemem yoksa hepsi gayet güzel kızlar.

livaneli kadir
1

mobil görünümden çık