marka öneriniz var mı?




 

Otacı
Organicum
Tresan
Down-Under

reca ederim bu bahsi kapatalim

Eubos mild shampoo. Saç derimde kimyasal alerjisi olunca kullanmıştım.

curukturpkokusu

min mi bilmiyorum ama loreal low shampoo güzel

sttc

Yves Rocher. Çok memnunum.

yazarcik

Şampuanları at gerçek bir zeytinyağlı sabun al ve kullan. Hatta iki kalıp al birini saçına, başına, diğerini vücuduna kullan.

a dost

Öyle bir şampuan yok
Sabun dahil minimum da olsa kimyasal içermekte

purplee

otacı
tresan
yves rocher yazılmış. bu 3 markayı da denedim. hatta evdekilere de denettim. ailecek kafamızda yaralar oluştu. gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

ganbatte

Yeni keşfettim fiyatı da uygun gratis bee beauty yavaş uzayan saçlar serisi. Ancak pek köpürmüyor ve saçlar biraz yağlı kalıyor, ben çareyi başka şampuanla kombinlemekte buldum

mabesa

Dermoeczane.com’dan güzel bir şeyler alıyordum ama çok çeşit vardı, isim hatırlamıyorum.

everything has changed

a dost: sabunun doğal olduğundan emin olmak zor iş, yoksa saçım 5 numara şu an. uzun olmadığı için karıştı taranmadı derdi de yok tam sabunluk :D
ganbatte: ahahaha evdekilerle beraber olması daha üzücü olmuş geçmiş olsun :)

cevaplar için teşekkürler herkese:)

skidro

bildiğim ve araştırdığım kadarıyla loccitane temiz içerikli. biraz pahalı ama değer baya memnunum.

yalnizliktan devren kiralik

Türkiye'de bulunabilirliği nedir bilmiyorum ama yakın zamanda african black soap (marka olanlar genelde kimyasal içeriyor, jenerik garip duranları almak lazım), bir de dr. Bronner diye bir marka buldum.

Türkiye'de aktarlardan sarımsak sabunu alıyor abim, onu kullanıyordu saç için, o da az kimyasal olması lazım.

Bir de halep sabunları var zeytinyağı ve defne yapraklı.

Çok zor iş, dikkat etmeye çalışıyorum bir iki yıldır da hala ne zararlı ne değil bilemiyorum, hepsinde farklı içerik vs...

mirafiori

live clean, watsons'lar da var

sisesi 50 liraydi en son.


yuh baktim 59 lira olmus

cairo

johnson's baby kullanıyorum. hem şampuan hem duş jeli olarak hatta yüzümü bile yıkıyorum.yatarken bed time :)

denef

Denef ben de bir ara kullandım ama saç uzmanı “bebek maması yemediğinize göre bebek şampuanı da kullanmamalısınız.” demişti. Bilginize.

everything has changed

dalin kullaniyorum. hem sampuanini hem sabununu. yillardir ayni sabunu kullanirim hatta. sabunla yuzumu de yikamaya basladim. kurutma, yaglandirma gibi sikayetlerim hic olmadi. eskiden yuz temizlemelere dunyanin parasini harcayip yine de duzgun temizleyen bir sey bulamiyordum bu nedenle cok memnunum, yuzumde makyaj kalintisi artik kalmiyor, ustelik kurutmuyor.

sampuan biraz kece gibi yapiyor ama saci, taramasi zor oluyor. taramayi basarirsaniz sorun yok kecelik pek kalmiyor:)

vucud nemlendirici olarak da nivea bebek losyonuna basladim. yagsiz, cabuk emiliyor ve uzun sure kaliyor etkisi.

65 derece

Watsons nude, 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum

Lucidream
1

mobil görünümden çık