italya'dan alınma çok girişli schengen vizem var. 22 temmuz bitişli. daha önceden italya'ya giriş çıkış yaptım. 6 temmuz'da prag'a uçuyorum.

şimdi benden çek sınır kapısında konaklama rezervasyonu, dönüş bileti (ukrayna'dan olacak) ve seyahat sağlık sigortası isteme ihtimalleri nedir?


 

Benden bugün kadar ne ilk girişte ne de sonrasında hiç böyle bir şey istemediler. Sadece Almanya'da "dönüş biletinizi ayarladınız mı?" diye sordular bir kez.

himmet dayi

Sana o söylediğin şeyleri sormaya hakları var. Sorup sormayacaklarını kesin bilmek imkansız. Sorarlarsa ve gösteremezsen ülkeye almama hakları da var hatta göstersen bile bu hakları var. Dolayısıyla riske atmaya değmez. Fake otel ve uçak rezervasyonu yap gerekirse, sigorta da zaten pahalı bir şey değil.

10032007

ilk girişte bana da sorulmadı.

sanat guresi

dönüş biletim var ama ukrayna'dan.

sanat guresi

isteme ihtimalleri var ama dedigin gibi turun sonrasi ulkene donecegine dair yeterli verin varsa sikinti olmaz. ne kadar kalacaksin nerede kalacaksin sorusuyla cok karsilastim ama kimse bilet, rezervasyon, vs. sormadi mesela. problem olmayacaktir.

in vino veritas

şu ana kadar 15 kere falan çıktım yurt dışına. henüz sağlık sigortası soran görmedim. ne avrupa ne orta doğu ne balkanlar.

al basmadan donu var
1

mobil görünümden çık