Elimize 200 tl gecti biyerden, bunu kendimiz icin harcamak istemiyoruz. Hayrina kullanmak istedik erkek arkadasimla. Aklimiza mama alip kedi ve kopekleri beslemek geldi, cok para degil biliyorum fakat alternatif secenekleriniz var mi? Tesekkurler




 

hayvanlar için harcayacaksanız en ucuz mamayı alın kilo kilo. kedi köpek farketmez. köpekler bazen kedi mamalarını yiyor :)

false pretension

Ben gebelde çağdaş yaşamı destekleme dernegi'ne bağıs yapıyorum böyle durumlarda.

fraise

Bence direk insana yardım edin. Losev olur ya da çevredeki bir fakir olur

seyyar satıcı

Patifood üzerinden çok güzel yardımlarda bulunabilirsiniz. Örneğin Kocaeli Üniversitesi hayvan severler kulübü var okuldaki köpeklere mama bağışında bulunabilirsiniz, böyle bir sürü dernek kulüp vs var. Kilosu 3-5 lira filandı

mutlusismankedi2015

Ben löseve bagisliyorum.

lata

Çok zor okudum üniversiteyi. Varsa etrafta öğrenciye verilebilir

dedi ayca

Direk insana verin diyenin insanlığından şüphe duyarım. Şu ülkede yardım edilesi tek şey hayvanlar ve çocuklar. Çocuklara duyarlılığın çook çok daha yüksek olduğunu düşünürsek, siz hayvanlardan yana kullanın hakkınızı bence. Mümkünse fakir mahallelerden birinde besleme yapın.

hipopotamus

biz ankarada hacettepe hastanesine gidip lösemili çocukların listesini alıp her birine bayramlık almıştık birer kıyafet.

200 lira ile bayramlık olmaz tabi ama mesela bir çantaya ucuz yollu bile olsa renkli minik toplar, oyuncaklar doldurup kemoterapi alırlarken dağıtırsanız nasıl mutlu olurlar inanamazsınız. yaşadığınız şehirdeki hastaneyle mutlaka konuşmanızı öneririm... çocuklarn da ailelerin de morale çok ihityacı var.


iyi günler dilerim

cal oyna seyrine bak
1

mobil görünümden çık