Normalde Avrupa yakasına geçeceğim, fakat 3. Köprü olayını yasamak istemiyorum. Metrobüse Anadolu yakasinda hangi otobüs firmasından nerede inerek en kolay sekilde ulaşabilirim ?




 

mesela harem otogarına gidenler. yol üzerinde uzunçayır'da inmek istediğini belirtmen gerekiyor.

zgrydn

harem'e gidenlerin çoğu uzunçayır'da indiriyor, o yüzden harem'e giden firma bulmaya çalış. normalde yol üstünde indirme yasak ama pek uyulmuyor, sen yine de bilet almadan önce sor uzunçayır'da inebilir miyim diye. hiç bulamazsan harem'de inersin, firmanın servislerinden biri elbet uzunçayır'dan geçiyor olur, öyle gidersin.

alternatif ve keyifli rota harem'de inip üsküdar'a firma servisiyle geçmek, oradan vapurla beşiktaş, oradan minibüs-otobüs zincirlikuyu.

harem'e giden bulamazsan nuevo'nun dediği gibi yapabilirsin, metro sancaktepe'ye götürüyor mesela, son durağı dudullu olan da var. ancak böyle bir durumda servisle metrobüse gitmeye çalışmaktansa en yakın metroya gitmeni, oradan uzunçayır'a ulaşmanı öneririm, servisler çok dolaşıyor ve yavaşlar.

Bruce

Hareme gitmeyen otobüs firmalarının da anadolu yakasındaki merkezlerinden metrobüse servisleri oluyor. O servislere binerek ulaşabilirsim.

nuevo
1

mobil görünümden çık