efenim boğaziçi'nde işletme birinci sınıf öğrencisiyim, haftada iki günüm 12den sonra boş.
bir yerde çalışmaya karar verdim, para-pul-sigorta-yemek istemiyorum :)
azıcık iş öğreneyim, deneyim olsun diyorum.
nerelere ve özellikle 'nasıl' başvurayım? bir cv'm yok ki bırakayım :) (reklam şirketi filan istiyorum özellikle; ama başka bir iş de olur.)

veya beni işe almak isteyen bir duyurucu da çok minnet toplayabilir gibi geliyor bana :)

not: cv'm yok derken, yazacak bir şey yok ki? :) ingilizce biliyorum, biraz ispanyolca. ve birinci sınfım, bu kadarı komik olmaz mı? :)

 

git gez toz, klüplere katıl felan gaza gelme fazla.. birinci sınıfta üniversiteye alış daha iyi yaparsın..

kveldulv

aslına bakarsan birinci sınıfta hobi edinmek daha mantıklıdır. hemen işe atılma boşver. yüksek öğretimin amacı yetenekleri sivriltmek, mesleki alan haricinde de bir şey üzerine uzmanlaştırmaktır bence. fotoğraf, sinema, tiyatro, müzik hep güzel meşgaleler. eğer illa çalışmak istiyorum diyorsan bi sivil toplum kuruluşunda işlerin ucundan tutabilirsin. başka bi önerim de, boğaziçi'nde çok ilgileneni var, aiesec'e kaydolabilirsin zamanını değerlendirirsin. avrupa birliği'nin gençlik programları'yla ilgilenebilirsin, hem uzun vadede kariyer yaparsın hem gezersin projelere katılırsın?

www.ua.gov.tr
www.aiesec.org.tr

cisimi yapiyom popom kuru kaliyo

kveldulv a katılıyorum sonuna kadar. boğaziçi gibi bi üniversite okuyorsun ve boş vakitten yakınıyorsun :/ tadını çıkar okulun. bittiğinde istemediğin kadar çalışcaksın zaten ;)

kojiro

iyi bir masöre ihtiyacım var:)))

cruex

heyecan yapma daha erken. 3te 4te yap bunu.

jupiterianvibe
1

mobil görünümden çık