Arkadaslar durup dururken annemin ayak bilegi arkasinda kirmizi yaralar cikti. Kendisi farkinda bile degildi. Sag bileginin arkasinda tek tarafta cikti. Neden olabilir?
Not:bocek isirigi degil ve kasinmiyormus.



 

Dermatolojik bir problem olabileceği gibi örneğin bir karaciğer rahatsızlığının habercisi bile olabilir. Doktora görünmeli. Yaşadık oradan biliyorum.

hebanon

teşekkürler
hangi bölüm bakar resim de ekledim

moderniko

Çok garip bi şekilde aynından babamın ayak bileğinde çıktı. O dahiliyeye gitmiş koryizonlu bi klrem vermiş. Geçmezse dermatologa görünmesini istemiş. Çok şaşırdım gerçekten baxvamınkinin aynısı. Ben de çok telaş yapyım neyin nesi diye. Babamınki başlarda kaşınmış bir iki gün sonra kendi kendine geçmiş. Şimdi krem sürüyor. Henüz lekeler küçülmedi.

nick konusunda kararsizim

Bu arada babamın ki yara gibi değil kırmızı leke şeklinde.

nick konusunda kararsizim

bizimkide yaradan çok leke gibi geçmiş olsun sizede

moderniko

ben olsam ilk cildiyeye giderdim. cildiyeci "benim bildigim bir seye benzemiyor" derse sizi yonlendirir zaten, gecmis olsun.

robokot
1

mobil görünümden çık