4gb büyüklüğünde, bundan 2.5 sene önce, büyük ihtimalle windows movie maker ile kaydedilmiş bir görüntü dosyam var. tanımlanamıyordu ben de deli cesaretiyle .avi ekledim sonuna belki açılır umuduyla. tanımlanamıyor dediğim, neyle açılacağı belli olmayan cins dosya işte..
lakin şimdi winamp açar işaretiyle temsil edilmekte fakat, kendisi açılmayı bırak, özelliklerine bakmak isteğimde dahi bilgisayarı kitliyor, explorer hatası verdirtiyor, yoruyor üzüyor.
mühim ve özel bir görüntüdür :) nası yapsak bunu? mal gibi yüksek çözünürlükle kaydetmişim acemilikten. neyse anladınız siz :)


 

www.gomplayer.com sitesinden gom player ın güncel sürümünü indirip bi dene, gom player şu ana kadar gördüğüm en kaliteli medya oynatıcıdır.

sathaner

(bkz: vlc player)
kesin acar diyorum.

la traviata

movie maker ile kaydedildiyse wmv uzantisini deneyin derim. avi olarak kaydetmis olmasi zor bir ihtimal.

chavezding

gom player açmamıştı daha önce.. .avi uzantı nasıl silinip yerine .wmv yapılır onu da bi diyiverirseniz, çok minnete geçer.
ayrıca ram yetmemesi gibi bir şey söz konusu olabilir mi? p4 2.8 1gb ram var..

umut

bence dosya bozulmus. uzantisinin ne oldugu pek onemli degil zira ne olursa olsun gerekli codec ki wmm ile kaydedildiyse pcde yukludur o codec acilmasi gerekirdi.

ozelliklerine dahi bakamamaniz tamamen buna dalalet. index chunk tamamlama gibi programlarla duzeltmeye calisin.

vlc veya gom kesik kesikde olsa acabilir. eger oyle olursa muhakkak bozulmustur.

entrapmen

eğer ayarlarınızda bilinen dosya uzantılarını gizleme seçeneği aktif ise, avi bilinen bir uzantı olduğundan göremezsiniz. önce o özelliği kapamanız gerekir. o da her hangi bir klasörün araçlar(tools) sekmesinden ulaşacağınız "klasör seçenekleri"nin (folder options) "görünüm" (view) sekmasinden yapılıyor. "gizli dosya ve klasörler" (hidden files and folders) satırının altında. gizleme seçeneğini kaldırımca bütün uzantıları görür ve değiştirebilirsiniz.

ashh

movie maker ile yapilmissa wmv dir bence. dosyanin buyuklugunden dolayi acilmiyor olabilir. denemeye yarar bisey de dosyayi avi ye cevirmek. divx player ile gelen bir converter var. internetten baskalarini da bulabilrsiniz. diye dusunuyorum.
biraz vaktinizi alabilir cevirmek. ama ben olsam denerdim.

oshamahue
1

mobil görünümden çık