[yer]
(6) 

ferizli?

sanat guresi #1288473
buraya tayin olduk. nasıl bir yerdir arkadaşlar?




 

Bir iki kere bulundum köy gibi bir yer, oldukça küçük.

apdulera

Köy gibi +1

Ama her tür sebze meyvenin hası yetişiyor orada. Yüksekokul da var, öğrenciler biraz olsun hareketlendiriyordur oraları. Şehir merkezine 30-40 dk uzaklıkta, hoş şehir merkezinde de çok bi bok yok ya neyse.

İyi çalışmalar, hayırlı olsun.

chicha

sakarya ferizli'den bahsediyorsun sanırım.
adapazarı merkeze aşağı yukarı yarım saat mesafede. 10b nüfusu olan, hemen yanındaki söğütlü'ye göre daha gelişmiş olsa da içinde bir şey bulunmayan ufak bir ilçe.

insanı genelde göçmenlerden oluşur. bulgar göçmenleri, karadenizlilier, doğu'dan gelenler vardır. insanlar genelde adapazarı merkezde çalışır, öğrenciler de orada okurlar.

devlet memuru iseniz çok zorluk çekmezsiniz. para biriktirme imkanınız da olabilir.

yapacak edecek pek bir şey olmadığı için sıkılmanız olası, onun dışında bir problem yaşamazsınız.

dahinnotha

ilk kez duyuyorum umarım çok güzel bir yerdir :)

eksimeksi

sakarya'dan git gel yapabilirsiniz. küçük bir ilçe. sakarya'yı karadenize bağlayan yok buradan geçiyor. haftasonları sakarya'nın karadeniz kıyısındaki ilçelerinde gezersiniz. öğrenciler normal. istanbul'a yakın. arabanız yoksa otobüsler de var.

iddaaci

"allahım ben nereye düştüm böyle" denilecek bir yer değil. evliyseniz ve kendi aracınız varsa, her gün 20 dk yol yapmayı göze alıyorsanız yeni stadyum çevresinde bir yer bakınabilirsiniz oturmak için. eşiniz de tek dolmuş veya otobüsle merkeze inebilir böylece.

inannas jofn
1

mobil görünümden çık