insanlığın vicdanını yok eden bu olay herkesi etkiledi malum. iş makinesinin ezmesi sebebiyle hayvanın ayaklarının koptuğundan falan bahsedilmiş. bilgi kirliliği var sanki. çalışma yapan iş makinesinin yavru köpeğin sadece ayaklarına zarar vermesi mümkün mü? tek ayağına bile bassa altına alır patoz eder öldürür. bence bu imkansız bir şey.

ben bu işin kasıtlı olduğundan başka bir ihtimal düşünemiyorum. şu anda en net bilgi nedir?


 

Mümkün değil. İnşaatçıyım.

4 ayağınının o şekilde üzerinden geçip kesecek veya yarayacak makina yok. Makina kopartmaz zaten, ezer. Paletli makina bile asfaltta üzerinden geçti deseniz, yine kopartmaz. 2'si kopar, 2'si ezilir.

Bir de kuyruğu var. Kökünden kesilmiş.

Tamamen yalan. Bildikleri bir şey ve saklıyorlar.

malheiros

İş makinesi, çim biçme makinesi gibi şeyler bana göre tamamen halkın vicdanını rahatlatmak için ortaya atılmış şeyler. Gerçekte ise canice işkence edilmiş yavru bir köpek var ortada.

Bu da raporun bir kısmı.

mobile.twitter.com

dissendium

makine ile yapılmadığı anlaşıldı diye haberler çıktı. en son bilgi bu.

her gün bir hayvanın ayağını, kafasını, gövdesini kesip yiyiyorsunuz zaten. kesildi ama yenilmedi diye mi bu kadar ses çıktı, anlamadım.

buf-e kür

Kardeş bu muhabbetin kaynağı şu. Benzer bir görüşü sözlükte de okudum.

İş makinesi falan hikaye. Mevcut durumda iş siyasilere ulaştı. Tepki büyüdü ve seçim öncesi muhalefetin sırtladığı bu tepki yoğunluyu AKP'yi kötülemek için kullanılabilir. Böyle bir riski ortadan kaldırmak için yandaş medya manipülasyon yapıyor.

japon askeri
1

mobil görünümden çık