Yahu şimdi olay ilk olarak tuvalet kağıdı ile başladı. Ben bu tuvalet kağıdını marketten almaktan, eve taşımaktan nefret ediyorum, bir bakayım dedim. Fiyatları da uygun. Genelde kampanyalı çünkü. Oradan hanıma sordum. Deterjanlara baktık, ucuz. Diş macunlarına baktık, marketten ucuz. Hatta çay, diyet ürünler vs da çok uyguna geliyor.

Bu tarz şeyleri alan var mı Hepsiburada üzerinden? Bir yamukları olur mu? Elektronikte tabii ki herkes gibi kullanmışlığım var ama bu gibi mutfak, temizlik malzemelerinde bir sorun çıkıyor mudur?


 

Bir sorun çıkmaz. Sadece deterjan falan bazen kargoda patlayabiliyor.

veritaslibertas

Temizlik malzemelerinde iyi oluyor da, gıda falan derken yeterli olmuyor. Migros Sanal Market daha başarılı.

babilbaligi

Ben. Salı günleri market kampanyaları oluyor. En son 2.’si %50 indirimle ton balığı aldım. Salça, yağ’ zeytin bile alıyorum.
Çok başarılı.

bradshaw

alisverisi saticiyi hepsiburada olarak secerseniz daha iyi olur.

for the record

ben alıyorum. paketli şekilde geliyor hatta geçen aldığım her paketin içinde birer tane icetea vardı :) çamaşır bulaşık deterjan, çamaşır suyu, diş macunu, şampuan, tuvalet kağıdı, havlu vs. indirimleri yakalayınca %30 %40 karlı olabiliyor.

euphrat

Biz artık markete gitmiyoruz. Sanalmarket ve hepsiburadadan alışveriş yapıyoruz,çok indirimli ürünler yakalıyoruz. Migrosun kendi markası adı altında sattığı ürünlerde harika ve ucuz. Marketler bi abarttı fiyatları.

ırene adler

Kız arkadaşım kedilerin mamalarını, kumlarını ve temizlik zımbırtılarını hep hb'den alıyor, bir sorun yaşamadık şu ana kadar.

Gıda alışverişini de sanalmarket'ten yaptık son iki seferdir, indirim kodu vs. de vardı uyguna geldi, epey memnun da kaldık. Sebzeleri de tazemasa'dan aldık, onun da fiyatı ve kalitesi çok iyiydi.

chicha
1

mobil görünümden çık