Bu eleman tam olarak böyle. Bu gidişle ya kafa atacam ya da isten çıkacam. Ne yapayım müdüre bunu diyim mi nasıl bi yol izleyeyim.

bir işveren soylecegim su ki olarak yapman gereken isine gucune bakmandır, patron belli ki seni yedeklemek istemis. akilli bi patron iyi elemaninin gitmesini istemez, iyi bi elemansan rahat ol, degilsen iş aramaya başla.


@tech iyi bi elemandım. Genel müdür onayıyla bu elemanla karşılıklı oturmak durumundayım bu durum sürdükçe performansım nasıl olur bilmiyorum. Daah geçen gün müdür durduk yere genel müdür senden çok memnun falan dedi ben de senden çok memnunum dedi. Teşekkür ettim icimden de ben mevcut durumdan memnun degilim dedim.


Bişey deme hemen bu işe ihtiyacı olabilir, hayatının kötü bir dönemi olabilir, alışma süreci kendince sancılı sürüyor olabilir vs. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ayrıca, bariz bir saygısızlığı yoksa eğer sen de o yokmuş gibi davran. Çalışma rutinini bozma.


abi senin ne hissettigini emin ol en iyi ben anlarim
bir degil cok kez basima geldi
master cok hkali ozetlemis resmen
sen sadece isini yap
cok gicik olursan amirine guzel bi dille onunla karsilikli oturmaktan rahatsiz oldugunu belirt
ama sadece isini yap
isini yapmayan dusunsun bunlari


özgüvenini kır onun. patronun kim oldugunu göster.
yaptığı işlerin doğru olmadığını söyle, iş yapmadığı zamanalar "elinde ne iş var şimdi" de, elinde iş yoksa "hııı tamam o zaman şunu yap" de. kendini vasıfsız hissetsin. zaman içerisinde sana yalanmaya başlayacaktır.
tavizsiz bir şekilde bu dediklerimi düzenli olarak yap. yaptığı hiçbir işi beğenme, söyleyecek mutlaka bir lafın olsun.


Oncelikle sakin ol sampiyon.
Birak onlari mudurun dusunsun sen sana verilen isleri yap.
Ayrica master nickli arkadas bariz sacmalamis.
Ozel sektorde her zaman liyakata bakilir. Terfi edenleri cekemeyenler kendini mutlu etmek icin boyle dysunce tarzlari gelistiriyor. Calistigin firma senin oraya sagladigin faydaya, ne kadar para kazandirdigina bakar.
Hasetce, haince, icten pazarlikli, onyargili dusunmeyi birak isine odaklan. Yeni ise baslayan arkadas yardim istedikce ona yardjmci ol. Unutma, o senin yukunu hafifletecek.
