Uygulamada Uber hala aktif görünüyor .yasaklandiktan sonra Uber kullandınız mı şoförler ne diyor devam edecek mi Uber yoksa Türkiye'den çekilecek mi ?




 

Uber şu anda TR'de devam ediyor. Kullananlara kesilen cezaları ödeyerek devam ediyorlarmış. yani sen kullanıcı olarak ceza yersen sana onu direkt ödüyor, şoföre de.

Kaderi Kasım ayında belli olacak diyorlar. Şimdilik seçim sebebiyle taksicilerin gönlünü almak için yasaklandı.

luin 41

Bu da çok garip değil mi ? Adamlar ne kadar dayanabilir böyle ceza yemeye ?

300worms

Sadece Türkiye'de değil ki, tüm dünyada sorun yaşıyorlar. Cinsel taciz suçlamalarından bizimki gibi yasaklara ve hatta veri güvenliğine kadar sayısız konuda ceza ödediler, ödemeye de devam ediyorlar.

luin 41

Şoförün dediğine göre o kadar cok para kazanıyorlarmıs ki bu cezalar hiçmiş

meyve parcacikli kadin

Uber mart ayında tüm güney doğu asyadan çekilip pazarı grab'a bıraktı. Çok zarar ettiği söyleniyor. Çok para kazandığından değil, yatırım maksatlı olarak zararı göze alıyor. Gelişmelere göre Türkiye'den çekilmesi de gayet mümkün. Birden aklıma booking, paypal falan geldi bu arada nedense.

mikro patlama

Ankaraya da gelse keşke.(taksici terörü malesef bıktırdı)

lata
1

mobil görünümden çık