2-3 aydır türk telekom 50 mbps vdsl kullanıyorum modem olarak da kendi verdikleri tp link w9970 v3 modemi var. ara ara hep oluyodu ama özellikle son 3 haftadır falan günde 1'den çok nete wifi'da bağlı laptopumda internet erişimi yok yazısı çıkıyor ve net gidiyor. bi kere bu moda girince ara ara düzelse de tekrar kopuyor ve modemi kapatıp açana kadar böyle bi var bi yok gidiyor kapatıp açmak sorunu çözüyor max 1 gün genelde bi kaç saatliğine de olsa. bu modemin dandikliğinden mi kaynaklı yoksa arıza statüsünde değerlendiriyo mu tt müşteri hizmetleri? genel tavırlarını öğrenip ona göre konuşayım diyorum.




 

şu aralar benim kopmalarım oluyor sordukları ilk soru power tuşu da sönüyor mu kopma olduğunda. anladığım kadarı ile modem kaynaklı olursa sorun power ışığıda sönüyor. tavırlarını öğrenmene gerek yok aslında ne olursa olsun arıza kaydı aldık diip 1 ay sizi süründürüyorlar ve sonuç değişmiyor.

evinde farklı modem varsa deneyinde diyorlar.

eja

@eja tavırları derken beklemeye uğraşmaya değer mi onu öğrenmek istemiştim anlattığınız kadarıyla değmezmiş, teşekkür ederim bilgilendirme için

semaforo de medianoche

Arıza kaydını sıkıntısız oluşturuyorlar, siz arıza kaydı bırakıcam kopmalar yaşıyorum derseniz hemen oluştururlar geçmezse mesaj atıyorlar geçti mi diye 1-2 denersiniz olmazsa uğraşmazsınız. şansınızı deneyin yinede.

eja

aynı modem ile bugun bende bu sorunu yasiyorum (not modem 2 saat once geldi ve yarım saat once oldu, bi 10 dk kadar duzelmedi, actim kapattim duzeldi bende de)

not: modem cok cabuk ve asiri isiniyor, gicik oldum!

kamyonsans
1

mobil görünümden çık