Bu gidiş nereye kadar sürecek? Merkez bankası müdahalesi falan olur mu? Kısacası dolar alınır mı şimdi?




 

Ben alirdim. Psikolojik olarak da 5'i hedefledi zaten. Merkenz bankasi hicbir b*k yiyeyemez. Hem de hicbir b*k. Sadece kisa sureli gecici etkiler yaratabilir, kalici bir sey yapamaz.
YTD.

stavro

tahminim 5e kadar gidicek.
merkez bankasının napacağı ile ilgili fikrim yok.
ben aldım, türk lirası olarak erimesini izlemektense paramın dolarda kalmasını tercih ederim.

bunaldım a dostlar

son çırpınışlar, ne olacağını bilemeyen insan çok fazla

geçen haftadan beri dinlemediğim program, okumadığım twitter kalmadı.. herkes 7 haziran ppk öncesi acil toplantı ile faiz artışı beklerken hiçbir aksiyon almamaya devam ediyorlar..

bu da daha önceden yapılan sözlü müdahaleden sonra büyük bir güven zedelenmesi demek. zaten enflasyon tahmini de %8'ken 12 çıktı..

probiyotik

Bir ustteki arkadasa katiliyorum. Erimesini izlemektense risk almak daha mantikli geldi. bugun 4.63ten frank aldim. Son 4 islemimde de sattigimdan daha yuksege alim yapmisim. Tl daha tehlikeli su an.

allah yazdiysa bozsun

düşmesi için bir sebep yok. yükselecek illa ki
ytd

efruz

turkiye'nin iflasi basladi. iflas sona erene ve borclar yapilandirmalara gidene kadar ( en az 2-3 yil) bu artis devam eder.

ubi dubium ibi libertas
1

mobil görünümden çık