Telefon değişikliği yaptım. Google drive'a sohbet yedeği kaydederseniz yeni telefonda sohbet geçmişini yükleyebilirsiniz yazıyordu. Öyle yapayım dedim. Google drive'a yükleye tıkladım. Baktım saatler sürecek, yattım yedeklemeye bırakıp. Kalktığımda bitmişti, whatsapp üzerinden sohbet yedeğine baktığımda drive'da 500 küsur mb yazıyordu. Ben de olmuştur herhalde deyip bıraktım, 2 gün sonra yani bugün simkartı kestirip yeni telefona geçiş yaptım. Whatsapp'ı yükledim ama sohbetleri geri yükle seçeneği gelmedi. Drive'ı açıp bakayım dedim (evet, biraz geç oldu bu) ama ortada bir şey yok.

Soru malum olduğu üzere şu: Nasıl kurtarabilirim sohbetleri? Simkart kesildiği için eski telefona geri de takamıyorum kartı. Google'da da bilgi çöplüğünde bulamadım bir şey. Bir şey yapabilir miyim bu durumda?


 

sorudaki tek fikrimin olduğu nokta kesilmiş sim kartı eski telefona takabilirsin. o kesilen parçanın içine oturtarak. o parça çöpteyse buna benzer şeyler elbet vardır telefoncuda.

ssiradanbirigibi

androidden iosa geçtiysen giden geçmişinin üzerine bi bardak soğuk su içebilirsin. ha androidden androideyse numaranı tanıyıp kendisinin kurulum yaparken kendisinin sorması lazım. ayarlardan sohbet yedekleme kısmını biraz kurcalayabilirsin.

olutaklidi

@olutaklidi
Android'den android'e geçtim. Ayarlar kısmını bolca kurcaladım, bir şey çıkaramadım, o sebeple burada sordum.

edit: şimdi baktım, google drive'da görünüyor sohbet yedeği, ama whatsapp'a geri yükleyemiyorum.

dento

telefoncularda ya da aliexpresste sokett oluyor kucuk sımlerı buyuge cevirebilen. onlardan bulman lazım.

dosya bozulmus olabilir.

binder dandet
1

mobil görünümden çık